2020 Audi RS6 Avant Kaliforniya Güneşi Altında

Ototeknikveri     29 Kasım 2019 08:24

Yeni nesil Audi RS6 Avant ABD’ye ayak bastı ve hayranlarının büyük ilgisiyle karşılandı. Audi yeni modeli Malibu’da gösteren yeni bir fotoğraf galerisi yayınladı.

2020 Audi RS6 Avant Kaliforniya Güneşi Altında
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Audi RS6 Avant gücünü çift turbo 4.0 litre V8 motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 592 hp (600 PS), tork değeriyse 800 Nm. Dört çekişli sürüş sistemi ve sekiz vitesli otomatik şanzıman motora eşlik ediyor. Quattro dört çekişli sürüş sistemi Torsen ve tork vektörlü diferansiyel ile güçlendirilmiş.

 

Audi yeni modelin sadece 3.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabildiğini belirtiyor. 12 saniyede ise sıfırdan 200 km/s hıza ulaşılıyor. Azami hız 305 km/s.

 

Audi RS6’nın en güçlü yönlerinden birisi her zaman stili oldu. Yeni nesil de şık tekerlek kemerleri, 22 inç tekerlekleri, özgün ön kısmı ve Singleframe ön panjuruyla bu geleneği sürdürüyor.

 

Şasi iki süspansiyon seçeneğiyle geliyor; giriş seviyesi modeller özel RS adaptif havalı süspansiyon alırken, çelik yaylı bir seçenek de var. Dört çekişli sürüş sistemi, yeni kalkış kontrolü ve çok sayıda sürüş modu da eklenince, yeni RS6 her türlü ihtiyaca cevap veren mükemmel bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor.

Son Güncelleme : 29 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo