Fisker Ocean Elektrikli SUV 250 Dolara Rezervasyona Açıldı

Ototeknikveri     29 Kasım 2019 09:05

Fisker, Tesla Model Y rakibi yeni otomobilinin ismini açıklayalı bir ay oluyor. Firma şimdi Fisker Ocean elektrikli SUV için rezervasyon almaya başladı.

Fisker Ocean Elektrikli SUV 250 Dolara Rezervasyona Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Müşteriler 250 dolar geri alınabilir depozito ödeyerek kendileri için bir üretim rezervasyonu yapabilecek. Teslimatlar 2022 yılında başladığında, resmi tahminlere göre, Ocean için aylık ödeme 379 dolar civarında olacak, ayrıca 2999 dolar peşinat alınacak.

 

Müşteriler taksit vadesini seçebilecek, mobil uygulama aracılığıyla taksitlerini yapılandırabilecek. Bu sistemde kullanıcıların yıllık 48.280 km sürüş hakkı olacak.

Henrik Fisker’in firması bu arada Ocean’ın lansmanı üzerinde çalışıyor. Elektrikli SUV prototip formunda 4 Ocak 2020 tarihinde tanıtılacak ve başlangıç fiyatı 40.000 dolar olacak. Otomobilin 80 kWh pili tam şarj olduğunda 400 – 483 km arasında sürüş mesafesi sunacak. Tam boy güneş enerjili tavan da verimliliği artıracak. Güneş panellerinin yılda 1610 km ilave sürüş mesafesi sağlayacağı tahmin ediliyor.

Fisker Ocean için tamamen çevre dostu bir yaklaşım benimsedi. Dünyanın en sürdürülebilir otomobili olmak iddiasındaki modelde vegan deri kullanıldı, halılar geri dönüştürülmüş balık ağlarından yapıldı, üretimdeki kauçuk ihtiyacı ise lastik üretiminden çıkan atıklarla giderildi.

Son Güncelleme : 29 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo