2021 Jaguar F-Type Coupe ve Cabrio Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     01 Aralık 2019 08:13

Jaguar’ın yeni F-Type Coupe ve Cabrio modellerinden fotoğraflar pek çok sosyal medya sitesinde 2 Aralık’ta yapılacak tanıtımdan önce boy gösterdi.

2021 Jaguar F-Type Coupe ve Cabrio Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni F-Type özellikle ön kısmındaki değişikliklerle dikkat çekiyor. Önceki farların yerini yeni modelde daha büyük bir ön panjura eşlik eden, daha aşağıda monte edilmiş, daha ince ve uzun LED farlar alıyor. Bu yeni far stili biraz Audi R8 ve Mitsubishi Lancer’ı andırıyor. Jaguar’ın XE ve XJ modellerinde de benzer bir stil görmüştük.

 

Ön tampon da yeniden tasarlanmış. Arkaya doğru ilerlediğimizde i-Pace ve güncellenen XE’nin “chicane” grafiklerine benzer LED arka lambaları görüyoruz. Yeni renk ve tekerlek seçenekleri de sunulması bekleniyor.

İç mekandan henüz fotoğraf yok ancak XE’de kullanılana benzer yeni dijital kontrol paneli, güncellenen multimedya sistemi, yeniden düzenlenen kontrol araçları ve daha lüks materyallerin en önemli değişiklikler olması bekleniyor.

Daha önce yeni modelin BMW V8 motorlarla gelebileceği, iki firmanın anlaştığı yönünde söylentiler çıkmıştı ancak F-Type’ın bu nesli için böyle bir iş birliğine neredeyse hiç ihtimal verilmiyor. Muhtemelen yeni modelde JLR’nin yeni turboşarjlı ve hibritleştirilmiş sıralı altı silindirli motoru (Range Rover’da 395 hp güç çıkışıyla yer alıyor) ve hafif değişikliklerle dört silindirli V8 motorlar sunulacak.

Son Güncelleme : 01 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo