2021 VW Caddy Yeni Platformunda Yeni Görünüme Kavuştu

Ototeknikveri     01 Aralık 2019 09:07

Volkswagen 2021 Caddy’nin geliştirmesine devam ediyor. Yeni modelin prototipleri Kuzey Kutup Dairesi’ndeki testler esnasında casus fotoğrafçılara yakalandı.

2021 VW Caddy Yeni Platformunda Yeni Görünüme Kavuştu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağır kamuflaj altındaki araç, T7’ye benzeyen tamamen yeni ön yüzü ile dikkat çekiyor. Detayları anlamak zor olsa da ince hava girişinin üzerinde yine ince ve uzun bir ön panjur, köşeli farlar ve şık gündüz sürüş ışıkları var gibi görünüyor.

 

Modelin geri kalan kısımlarında çok radikal bir değişiklik yok ve alışıldık biçim korunmuş. Araçta daha geleneksel bir omuz çizgisi ve genel olarak öncekinden daha şık bir kasa var. Camlı kısımlar da yenilenmiş ve arka pencerelerin daha kısa olduğu gözden kaçmıyor.

 

Arkada yeni bagaj kapağı ve öncekinden daha ince ve yüksek arka lambalar dikkat çekiyor.

Şu noktada Caddy ile ilgili çok fazla bilgi yok ancak modelin farklı aks mesafeleriyle sunulması bekleniyor. Ayrıca ticari amaçlı ve yolcu taşıma amaçlı versiyonlar olacak.

Volkswagen’in MQB platformu Audi TT’den yeni Golf Mk8’e çok farklı araçlarda olduğu gibi yeni Caddy’de de bulunacak. Caddy’nin yeni Golf ile bazı motor seçeneklerini de paylaşması bekleniyor.

Golf 88 hp (66 kW / 90 PS) ve 148 hp (110 kW / 150 PS) arasında farklı güç çıkışlarına sahip 1.0 ve 1.5 litre benzinli motorlarla sunuluyor. Ayrıca yarı hibrit ve plug-in hibrit seçenekler ve 113 HP (84 kW / 115 PS) ve 148 HP (110 kW/ 150 PS) dizel seçenekler de sunuluyor. Caddy de buna benzer seçeneklerle gelebilir.

Son Güncelleme : 01 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo