2020 VW Passat GTE Konforlu ve Tatmin Edici

Ototeknikveri     01 Aralık 2019 09:07

2020 model yılı için güncellenen Avrupa versiyonu VW Passat “GTE” adıyla plug-in hibrit sistemle de sunuluyor. Passat GTE sportif görünümünün yanı sıra artık daha uzun elektrikli sürüş mesafesine sahip.

2020 VW Passat GTE Konforlu ve Tatmin Edici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gücünü 1.4 litre TSI benzinli motor ve elektrikli motordan alan otomobilin toplam güç çıkışı 218 PS (215 hp / 160 kW), tork değeriyse 400 Nm. Yeni 13 kWh pil, öncekinden %31 daha yüksek kapasiteli ve otomobile WLTP prosedürüne göre 56 km, NEDC prosedürüne göre 70 km elektrikli sürüş mesafesi kazandırıyor.

 

Otomobil yüksek hızlarda da elektrikli modda sürülebiliyor ve gayet iyi performans sağlıyor. Yanmalı motor devreye girdiğinde, 7.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkılabiliyor, bu da orta boy bir aile otomobili için gayet iyi. Daha sonra kullanılmak üzere enerji biriktiren ve bunu pilde saklayan rejeneratif fren sistemi zaman zaman otomobilin sürüşünde ağır aksak bir his veriyor. Otomobilin direksiyonu da çok keskin değil ve bazı durumlarda ağır vasıta sürüyormuşsunuz gibi hissettirebiliyor. Yine de arayışınız öncelikle konforsa Passat GTE hayal kırıklığına uğratmıyor.

 

2020 Passat GTE LED farlar, multimedya sistemi ve akıllı telefon entegrasyonunu standart olarak sunuyor. Otomobile daha büyük dokunmatik ekran, dijital göstergeler ve 210 km/s hıza kadar çalışan 2. seviye otonom sürüş sistemi de eklenebiliyor.

 

Konforlu bir aile otomobili istiyorsanız plug-in hibrit modeli değerlendirebilirsiniz. Bu gibi araçlar düşünenlerin listesinde Skoda Superb iV gibi modeller de olabilir. CarGurus bir video ile yeni VW Passat GTE’yi değerlendirdi.

Son Güncelleme : 01 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo