Rusya’ya Özel 2020 Skoda Rapid’den Teaser Yayınlandı

Ototeknikveri     02 Aralık 2019 09:26

Skoda Rusya’ya özel 2020 Rapid yarı kompakt modelinden iki yeni teaser yayınladı.

Rusya’ya Özel 2020 Skoda Rapid’den Teaser Yayınlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ekim ayında yayınlanan ilk dijital çizim otomobilin sadece ön kısmını gösteriyordu. Bu kez arkayı da görebiliyoruz. Scala’ya benzer farlar ve arka lambalarla çok şaşırtıcı sürprizler olmadığını söyleyebiliriz.

 

Resmi çizimler tipik olarak üretim modelinden çok daha çarpıcı görünüyor ve Rusya’nın yeni Skoda Rapid’i için de bu geçerli olabilir. Otomobilin son hali bu kadar sportif görünmeyebilir ve çizimin aksine gerçekte kapı kolları bulunabilir.

Önde, Skoda Rapid ok biçimli farlar ve kristal benzeri tasarıma sahip entegre gündüz sürüş ışıklarıyla geliyor. Ayrıca LED sis lambaları ve sportif ön tampon dikkat çekiyor. Çizimlerde görülen otomobilin en üst donanım seviyesi olması muhtemel.

 

Profil mevcut modelle çok benzer olacak ve çizimlerde göremesek de kapı kolları bulunacak. Arkada Skoda L biçimli yatay LED farlar ve 2020 Rapid’i Çek markasının diğer yeni modelleriyle aynı çizgiye getiren kristal motifleri görülüyor.

 

Arka lambalar iki kısma ayrılmış; birisi bagaj kapağına entegre edilirken diğeri kaportaya entegre edilmiş. Arka uçta lambalara paralel konumlanmış yatay reflektörler ve bagaj kapağı üzerinde Skoda yazısı da bulunuyor.

2020 Skoda Rapid’in Volkswagen Virtus gibi MQB platformu kullanan yepyeni bir model mi olduğu yoksa PQ25 mimarisiyle devam eden bir güncelleme mi olduğu henüz pek net değil. Yeni Skoda Rapid Rusya’da bu yıl sona ermeden tanıtılacak.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo