Brezilyalı Sportif VW Virtus GTS ve Polo GTS 148 hp ile Geliyor

Ototeknikveri     02 Aralık 2019 09:44

Volkswagen Güney Amerika’da sattığı Polo hatchback ve Virtus sedan modellerine yeni GTS versiyonlarıyla biraz sportiflik katıyor.

Brezilyalı Sportif VW Virtus GTS ve Polo GTS 148 hp ile Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018 Sao Paulo Otomobil Fuarı’nda üretim öncesi Virtus GTS konseptiyle ön gösterimi yapılan yeni versiyonlar 2020 yılının başlarında Brezilya piyasasına sunulacak. VW Polo GTS ve Virtus GTS Brezilya’da MQB platformuyla geliştirilen ilk spor otomobiller.

 

Her iki model de 1.4 litre TSI turboşarjlı dört silindirli benzin/etanol kullanan motorla geliyor. Otorun güç çıkışı 150 PS (148 hp), tork değeriyse 250 Nm. Tek şanzıman seçeneği altı vitesli otomatik ve buna önden çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Bu en üst donanım seviyesi spor modelle için manuel şanzıman seçeneği de olsa iyi olurdu ancak VW Brezilya bu yönde karar almamış.

Performans değerleri henüz açıklanmadı. Standart Polo ve Virtus modellerine kıyasla GTS versiyonları LED farlar, yeni tamponlar, bal peteği ön panjur, GTS logosu ve farların içnde de devam eden kırmızı farlarla daha şık görünüme sahip.

Virtus GTS aynı zamanda parlak siyah bagaj kapağı rüzgarlığına sahip. Polo GTS ise tavan rüzgarlığı, çift egzoz çıkışı ve LED farlarla geliyor. 18 inç alaşım jantlarla sunulan Virtus GTS konseptinin aksine GTS modelleri 17 inç tekerlekler ve 205/50 R17 lastiklerle sunuluyor.

İç mekanda GTS modelleri kırmızı aydınlatmalı dijital Active Info Display, deri detaylı spor koltuklar, deri kaplama ve kırmızı dikişli direksiyon, koltuklarda, hava girişleri, yer paspasları ve vites kolunda kırmızı detaylarla geliyor. Polo GTS ve Virtus GTS içeride standart modellerden daha koyu renklere sahip.

Standart donanım listesi normal Polo ve Virtus’a kıyasla daha zengin. Özellikle Beats ses sistemi, XDS+ elektronik diferansiyel kilidi, Sürüş Profili Seçisi, ses aktüatörü gibi detaylar öne çıkıyor. Her iki model de São Bernardo do Campo’daki Anchieta fabrikasında üretilecek. Fabrika bu yıl 60. yılını kutluyor.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo