2020 Mercedes-Benz GLA’nın İç Mekanından Görüntü

Ototeknikveri     02 Aralık 2019 10:20

Yeni nesil Mercedes-Benz GLA ve GLB dışarıdan farklı görünseler de iç mekanları neredeyse tamamen aynı. Her iki lüks yarı kompakt SUV’nin de iç mekanlarının ne kadar birbirine benzediği GLA’dan gelen son görüntüyle ortaya çıktı.

2020 Mercedes-Benz GLA’nın İç Mekanından Görüntü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sürücü tarafındaki hava girişinin stili ve altındaki küçük kırışıklık her iki modelde aynı. Direksiyon simidi de yine aynı, ayrıca düğmeler ve diğer kontrol araçları da farklı değil. Koltuk ayarı, pencereler, yan aynalar, farlar ve kör nokta uyarısı için kullanılan kontroller iki modelde de ortak.

 

MBUX iki ekranlı multimedya sistemi/ dijital kontrol paneli konsolda dikkat çekiyor. Sistem giriş seviyesi modelde daha küçük, üst modellerde daha büyük ekranla geliyor. Ayrıca Mercedes’in crossover modeli kabinde deri ve Alcantara gibi lüks materyallere sahip. Kapı panelinin üst kısmında çift dikiş gibi özenli detaylar da dikkatlerden kaçmıyor. Lüks ses sistemi ve A sütununda görülen küçük hoparlör de önemli.

GLB, GLC, GLE ve GLS’nin altında konumlanan, markanın en küçük SUV’si ikinci nesil GLA, benzinli ve dizel motor sçenekleriyle sunulacak. Bir plug-in hibrit versiyon da daha sonra gelebilir. Seriyi AMG GLA 35, 45 ve 45 S versiyonları tamamlayacak. Yeni modelin tanıtımı 11 Aralık’ta yapılacak.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo