2020 Opel Insignia Şık Stil ve Yeni Teknolojilerle Güncellendi

Ototeknikveri     04 Aralık 2019 05:10

Opel güncellenen Insignia’yı gelecek ay gerçekleşecek Brüksel Otomobil Fuarı öncesinde tanıttı.

2020 Opel Insignia Şık Stil ve Yeni Teknolojilerle Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk bakışta hemen tanınabilen otomobil özellikle ön kısma odaklanan güncellemeler alıyor. Burada revize edilmiş ön panjur ve farlar dikkat çekiyor. Daha aşağıda, geniş bir merkezi hava girişini yeni dikey hava girişleri ve yuvarlak sis lambaları çevreliyor.

 

Ufak stil değişiklikleri arkada da devam ediyor. Burada revize edilen tamponda yeni ikili egzoz sistemi bulunuyor. Firma stil değişikliklerinin Insignia’yı daha coupe benzeri bir görünüme kavuşturmak için yapıldığını belirtiyor.

 

İç mekandan henüz fotoğraf yayınlanmadı ancak kabinde yeni kablosuz akıllı telefon şarjı ve güncellenmiş bir multimedya sistemi bulunacağı biliniyor. Sistem daha yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

 

Opel henüz güç aktarım organlarıyla ilgili detayları da gizli tutuyor. Dolayısıyla yeni seçenekler olup olmayacağı bilinmiyor. Insignia’nın eski sahibi General Motors’dan kalan motor seçeneklerini PSA motorlarıyla değiştirmesi muhtemel.

 

Gelecek ay fuarda, güncellenen modelle ilgili daha fazla bilgi edinebileceğiniz. Opel’in İngiltere markası Vauxhall güncellenen Insignia’yı Mayıs ayında İngiltere’ye getirecek. Buick ve Holden ise henüz kendi güncellenmiş Insignia versiyonlarını tanıtmadı.

Son Güncelleme : 04 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo