2020 Ford Focus Active X için Yeni Vignale Versiyonu

Ototeknikveri     04 Aralık 2019 09:02

Ford için Vignale lüks ile eş anlamlı. Bugüne kadar markanın Fiesta, Galaxy, S-Max ve Mondeo gibi pek çok modeli Vignale versiyonuna kavuştu, şimdiyse sıra Focus Active’de.

2020 Ford Focus Active X için Yeni Vignale Versiyonu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın kompakt otomobil serisini genişleten yeni Focus Active X Vignale özel dış cephe stili (plastik gövde kaplaması ve daha heybetli bir duruş), 17 inç alaşım jantlar, kontrast siyah tavan ve yan ayna kapakları, ayrıca LED farlarla geliyor.

 

İç mekanda deri koltuklar ve deri kaplama direksiyon simidi, segmentte ilk kez baş üstü ekranı ve Aktif Park Asistanı sunuluyor. Focus Active X Vignale için motor serisi ve fiyatlar gibi detaylar piyasaya çıkışına yakın bir tarihte açıklanacak.

 

Bu arada Ford Focus EcoBoost Hybrid modelini de duyurdu. Model gelecek yıl 48 volt yarı hibrit teknolojisiyle gelecek ve buna benzer bir sisteme sahip çevre dostu Fiesta da eşlik edecek. Yarı hibrit sistemde 1.0 litre üç silindirli benzinli motor ve kayışlı marş motoru/jeneratör bulunacak. Bu donanım performansı ve verimliliği artıracak.

 

Ford ayrıntıya girmedi ancak süper mini modelin 4.9 litre/100 km yakıt tüketmesi, CO2 emisyonunun ise 112 g/km olması bekleniyor. Focus ise 4.7 litre/100 km yakıt tüketiyor ve CO2 emisyonu 106 g/km.

Son Güncelleme : 04 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo