2020 Citroen C3 Aircross İçin Yeni C-Serisi Özel Versiyon

Ototeknikveri     04 Aralık 2019 09:18

Citroen 2020 yılında yeni C-Serisi özel versiyonları çıkartacak. Bu versiyona kavuşan ilk model ise C3 Aircross oldu.

2020 Citroen C3 Aircross İçin Yeni C-Serisi Özel Versiyon
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni C-Serisi özel versiyonu iç mekanda ve dışarıda benzersiz stil detayları ve daha fazla standart özellik sunuyor.

 

Dış cephedeki yenilikler arasında “Regal Red” renk paketi de bulunuyor. Bu paketle far çevreleri dahi renkleniyor ve buna uygun kapı aynaları, siyah tavan, 16 inç siyah alaşım jantlar gibi özellikler geliyor. Ayrıca Natural White, Perla Nera Black, Cumulus Grey ve Platinum Grey kaporta rengi seçenekleri de sunuluyor.

Yeni C3 Aircross C-Serisi’nin kabini yumuşak dokunuşlu konsol yüzeyi, saten krom havalandırma çevreleri, özel kapı eşiği detayları ve beyaz üst dikişler, “Regal Red” kontrast şeritler ve koltuklarda C-Serisi logoları ile dikkat çekiyor.

Yeni Citroen C3 Aircross C-Serisi özel versiyonu “Feel” donanım seviyesini temel alıyor ve otomatik klima, otomatik ön cam silecekleri, arka park sensörleri, Mirror Screen, Android Auto ve Apple CarPlay multimedya sistemi gibi özellikleri içeriyor.

Özel versiyon sadece turboşarjlı 1.2 litre PureTech benzinli motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 108 hp (110 PS) ve buna altı vitesli manuel şanzıman eşlik ediyor. Bugüne kadar Fransız otomobil üreticisi 250.000 adetten fazla C3 Aircross sattı ve otomobil markanın ikinci en çok satan modeli oldu.

2020 Citroen C3 Aircross C-Serisi özel versiyonunun teslimatları Şubat ayında başlayacak. Otomobilin başlangıç fiyatı 23.111 euro.

 

 

Son Güncelleme : 04 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir13165 Güzel ve farklı bir araç ama dizel otomatik olmadığı için türkiye de kadük kaldı

    06 12 2019 06:10 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo