Satışlar Başladı, Golf Mk8 Serisinden Yeni Detaylar Geldi

Ototeknikveri     06 Aralık 2019 10:40

Almanya’da müşteriler artık yeni VW Golf Mk8 için sipariş verebiliyor. Yeni model ilk etapta dört motor seçeneği ve yeni “Life” donanım seviyesiyle sunuluyor.

Satışlar Başladı, Golf Mk8 Serisinden Yeni Detaylar Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Golf serisinin yapısını güncelledi. Seride giriş seviyesi “Golf”, “Life” ve üst donanım seviyeleri “Style” ile “R-Line” seçenekleri bulunacak.

 

Giriş seviyesi Golf 20.000 euro başlangıç fiyatıyla 2020 yılının ilk aylarında çıkacak ve pek çok standart özelliğe sahip olacak. Bunlar arasında Car2X, Şerit Asistanı, Acil Fren Ön Bölge Asistanı, Şehir Acil Freni, Yaya ve Bisikletli Tespiti, dijital kontrol paneli, mobil online servislere sahip multimedya sistemi, otomatik klima, LED farlar ve arka lambalar da bulunacak.

 

“Life” donanım seviyesi ise; Discover Pro ses kontrollü multimedya sistemi, Dinamik Yol İşaretleri Ekranı, deri kaplama direksiyon simidi ve vites kolu, kablosuz akıllı telefon şarjı, kablosuz Apple CarPlay, krom iç mekan detayları, Park Mesafesi Kontrolü ve otomatik ışıklar ile gelecek. Yeni Golf Life 130 PS 1.5 TSI motorla birlikte 27.510 euro fiyat etiketine sahip.

 

Golf Mk8 motor serisinde ilk etapta iki benzinli ve iki dizel seçenek bulunuyor. 1.5 litre TSI benzinli motor silindir deaktivasyon sistemiyle geliyor ve iki güç çıkışı seçeneğine sahip; 128 hp (130 PS) ve 147 hp (150 PS). Yeni 2.0 litre TDI dizel de iki güç çıkışı seçeneğiyle geliyor: 113 hp (115 PS) ve 147 hp (150 PS).

 

Dizel motor Double AdBlue Injection özelliğine sahip ve bu sayede Volkswagen’e göre Nox emisyonlarını %80 kadar azaltıyor. Yeni 2.0 litre TDI yakıt tüketiminde de %17 düşüş sağlıyor.

 

Her iki TSI motor ve giriş seviyesi TDI, CO2 emisyonlarını daha da düşüren yeni altı vitesli manuel şanzımanla geliyor. Daha güçlü 150 PS TDI modeli ise yedi vitesli çift debriyajlı şanzımanla sunuluyor.

 

Volkswagen gelecek yıl daha fazla motor seçeneği ekleyecek. Yeni seçenekler arasında 242 hp (245 PS) civarı güç çıkışına sahip plug-in hibrit versiyon da olacak.

Son Güncelleme : 06 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo