VW T-Roc Cabrio ve Porsche Cayman Aynı Yerde Üretiliyor

Ototeknikveri     08 Aralık 2019 03:07

Resmi tanıtımından üç ay sonra Volkswagen T-Roc Cabriolet üretime girdi.

VW T-Roc Cabrio ve Porsche Cayman Aynı Yerde Üretiliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın tek üstü açık modeli Almanya’da, Aşağı Saksonya’daki Osnabruck fabrikasında üretiliyor. Aynı tesiste Porsche Cayman da üretiliyor. Volkswagen daha önce burada Golf Cabriolet ve XL1 gibi başka modeller de üretmişti.

 

Takım yönetim sözcüsü Jorg Muller tesisle ilgili “Osnabruck tesisinde cabrio üretiminde köklü bir geleneğimiz var. Bu bizim temel uzmanlık alanlarımızdan birisi. Bütün ekip Volkswagen markasının tek cabrio modelini üretmekten gurur duyuyor. Bunun için çok çalıştık.” diye konuştu.

 

Tesisin T-Roc Cabrio’nun üretimine hazırlanması için fabrika modernize edildi ve yüklü miktarda yatırım yapıldı. Önümüzdeki beş yılda bu yatırımlar özellikle T-Roc Cabrio’nun üretimi için devam edecek.

 

Kompakt crossover modelin üzeri açılabilen versiyonu daha uzun aks mesafesine sahip ve daha geniş. Bagaj kapasitesi standart T-Roc modelinden daha az ve otomobil yapısal olarak güçlendirilmiş. Kumaş tavan 30 km/s hıza kadar 9 saniyede açılıp kapatılabiliyor.

 

Alıcılar bir dizi stil paketi ve iki motor arasından seçim yapabiliyor; 1.0 litre üç silindirli 113 hp motor ve altı vitesli manuel şanzıman, ayrıca 148 hp 1.5 litre dört silindirli motor ve yedi vitesli DSG şanzıman seçenekler arasında.

Son Güncelleme : 08 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo