Musk: Elektrikli Cyberquad ATV 2021’de Gelecek

Ototeknikveri     10 Aralık 2019 10:56

Tesla CEO’su Elon Musk elektrikli Cyberquad ATV’nin Cybertruck ile aynı zamanda piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Musk: Elektrikli Cyberquad ATV 2021’de Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tesla Cybertruck’ı geçen ay dünyaya tanıttığında pek çok kişi aracın kasasında tuhaf bir ATV gördüklerinde ve bu ATV hala kasadayken çalıştırıldığında oldukça şaşırmıştı. Tanıtımdan kısa süre sonra Elon Mask Twitter’da Cyberquad’in Cybertruck ile birlikte opsiyonel olarak sunulacağını yazdı.

 

Musk şimdi de ATV’nin Cybertruck ile aynı anda piyasaya çıkacağını doğruladı. Öte yandan, yönetici yeni ATV’nin Cybertruck ile birlikte satılmanın yanı sıra bağımsız olarak da alınıp alınamayacağı konusuna netlik getirmedi.

Musk ayrıca “elektrikli arazi motosikletleri de çok iyi olabilir” dedi. Bu cümlenin ardından Tesla hayranları yakında Tesla’dan böyle bir aracın da gelebileceği konusunda beklentiye girdi. Musk, şehir içi kullanım amaçlı bir motosiklet yapmayı ise düşünmediklerini belirtti.

Şimdilik ATV ile ilgili detaylar bilinmiyor. Araçta en azından bir adet küçük elektrikli motor bulunacağı kesin ancak motor sayısı daha fazla da olabilir. Yeni Cyberquad’in zorlu arazilerde rahatlıkla sürülebilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 10 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo