Nissan Skyline R34 “GT-R” Sedan Rüya Gibi

Ototeknikveri     11 Aralık 2019 08:34

İlginç bir satılık ilanı radarımıza takıldı.

Nissan Skyline R34 “GT-R” Sedan Rüya Gibi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Pek çok kişi R34 nesli Nissan Skyline’ı Brian O’Conner’ın “2 Fast 2 Furious” filminde sürdüğü otomobille özdeşleştiriyor. Bu model şık ve iki kapılı bir 1999 GT-R versiyonuydu ve en beğenilen Skyline otomobillerinden birisiydi. R34 de ayrıca daha az bilinen dört kapılı sedan versiyonuyla satılıyordu ve Japonya’da Goo-Net’den satılık böyle bir model dikkatleri çekti.

 

İlk izlenimlere göre, bu Skyline güçlü bir GT-R versiyonu gibi görünebilir. Öte yandan, Nissan GT-R’ın sedan versiyonunu hiç bir zaman yapmadı. Bu otomobil önde ve arkada bir dizi gerçek GT-R bileşeniyle donatılmıştı.

 

Bu güçlü Nissan Skyline R34 GT-R modelleri Japon otomobil üreticisinin ünlü RB26DETT motorunu kullanıyordu.

 

Skyline sedan GT-R versiyonunda sunulmadığı için, bu motoru da hiç bir zaman kullanmadı. Bunun yerine Nissan’ın 2.5 litre RB25DE 2.5 litre sıralı altı silindirli motor kullanıldı. Turboşarjlı bile olmayan motorun güç çıkışı 197 hp, tork değeriyse 255 Nm. Bu otomobilde motora otomatik şanzıman eşlik ediyor.

 

Otomobilin en sevdiğimiz yanlarından birisi Autech Blue kaporta boyası oldu. Bu renk GT-R bileşenleriyle çok güzel uyum sağlıyor ve otomobilin çizgilerini vurguluyor.

 

Gözümüze çarpan ilanda otomobilin sadece 13.1 km sürüldüğü belirtiliyordu. Otomobil 1.7 milyon yen (15.652 dolar) fiyatla satılıyor ve 1999 model yılına ait. ABD’li müşterilerin yasal kısıtlamalar nedeniyle otomobili ülkelerine getirmeden önce beş yıl daha belemesi gerekiyor.

Son Güncelleme : 11 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo