Volkwagen Güncellenen Atlas’tan Çizimler Yayınladı

Ototeknikveri     11 Aralık 2019 09:21

Volkswagen güncellenen 2021 Atlas’tan üç tasarım çizimi yayınladı.

Volkwagen Güncellenen Atlas’tan Çizimler Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman otomobil üreticisinin büyük SUV’si ABD’de iyi satıyor ve 2021 model yılında gelişmiş yaya güvenliği için tasarlanan yeni tampon nedeniyle 7.62 cm daha uzun olacak. Ön tamponun uzamasının yanı sıra, Volkswagen SUV’nin ön kısmını yeniledi ve daha sportif bir görünüm verdi.

 

Mevcut modeldeki iri farların yerini daha ince LED farlar ve LED gündüz sürüş farları aldı. Bunlar revize edilen ön panjurla mükemmel uyum sağlıyor. Arkada, stil modifikasyonları daha az belirgin ve arka lambaları bağlayan krom şerit, ayrıca tamponun genişliği boyunca devam eden yeni reflektörle sınırlı.

İç mekandan henüz görüntü yok ancak Autoblog içeride yeni düz dipli ve deri direksiyon simidi (giriş seviyesi hariç tüm versiyonlarda), 8 inç multimedya ekranı, kabinin çeşitli yerlerinde dekoratif dikişler, kablosuz telefon şarjı ve Dinamik Yol İşaretleri Tespiti ve Trafik Sıkışıklığı Asistanı gibi güncel sürüş teknolojileri bulunacağını söylüyor.

 

Motor serisinde değişiklik olmayacak. 2021 Atlas 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli (235 hp & 349 Nm) ve 3.6 litre V6 (276 hp & 360 Nm) motor seçenekleriyle gelecek.

Volkswagen’in 2021 Atlas’ı 2020 Chicago Auto Show’da tanıtması ve Mayıs ayında satışlara başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 11 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo