Jeep 2022’ye Kadar Tüm Modellerini Elektriklendirecek

Ototeknikveri     12 Aralık 2019 09:34

Jeep kendisini çevre dostu bir marka oalrak konumlandırarak, gelecek iki yılda tüm otomobillerini elektriklendirecek.

Jeep 2022’ye Kadar Tüm Modellerini Elektriklendirecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Zelanda’da yapılan bir medya etkinliğinde konuşan Jeep global başkanı Christian Meuniér Jeep’in “dünyadaki en yeşil SUV markası” olacağını duyurdu ve elektriklendirilmiş modellerin bugüne kadarki en hızlı ve en iyi Jeep otomobiller olacağını ekledi.

 

Jeep zaten kapsamlı bir araç serisine sahip ve gelecek yıllarda sayı daha da artacak. 2022 yılı itibariyle Compass, Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler, Renegade, Grand Commander, Wagoneer ve Grand Wagoneer plug-in hibrit ya da geleneksel hibrit sistemlerle sunulacak.

 

Otomobil üreticisi elektriklendirilmiş güç aktarım sistemi seçeneklerinin global satışları daha da artıracağına inanıyor. Firma 2009 yılında 300.000 araç satarken bu yıl bunu 1.5 milyon adete çıkartmayı başardı.

 

Yeni tamamlanan FCA-UAW iş gücü anlaşmasıyla Jeep’in Detroit’de inşa ettiği yeni fabrika için de bir adım daha atılmış oldu. Bu tesiste 2020’de tanıtılacak yeni üç sıra koltuklu model üretilecek. Bir sonraki yıl yeni nesil Jeep Grand Cherokee gelecek ve Jefferson North fabrikasında üretilecek. Uzun zamandır beklenen Jeep Wagoneer ve Grand Wagoneer ise 2021’de Warren fabrikasında üretime girecek.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo