Nissan 2020 Tokyo Auto Salon’da Fırtına Gibi Esecek

Ototeknikveri     13 Aralık 2019 08:40

Nissan 2020 Tokyo Auto Salon’a gelecek ay (10 – 12 Ocak) en heyecan verici ürün ve konseptlerini getirecek. Odak noktasını iki ilginç Skyline temelli konsept oluşturacak.

Nissan 2020 Tokyo Auto Salon’da Fırtına Gibi Esecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bunlardan ilki Skyline 400R Sprint, Japonya dışında Infiniti Q50 adıyla satılan sedan modelin sportif bir yorumu. Bu çalışma yeni tamponlar, sabit arka kanat, şık yan etekler ve havalandırmalı kaput gibi özelliklerle agresif bir gövde kitine sahip.

 

Yarış stili görünüm 20 inç siyah dövme jantlar ve yeşil şeritli performans lastikleriyle pekişiyor. Kaporta beyaz gümüş boya ve motor kapağı, tavan ve aerodinamik parçalarda kontrast mat siyah renkle geliyor.

Performansla ilgili henüz bilgi yok ancak Nissan “olağanüstü motor gücü ve sınırları zorlayan sürüş potansiyeli” vadediyor. Otomobilin Skyline 400R Sprint adını aldığı da düşünülürse, Q50 Red Sport modelinin 400 hp çift turbo 3.0 litre V6 motoru kullanılabilir.

 

İkinci konsept Skyline Deluxe Advanced adını alıyor ve sedan modelin lüks yönünü öne çıkartıyor. Konsept şık iki tonlu renk şeması (mat kahverengi ve mat gümüş), ayrıca aynı renklerde yeni alaşım jantlarla geliyor. İç mekanda Skyline Deluxe Advanced yüksek kaliteli ve iki renkli deri koltuklarla sunuluyor.

Henüz başka detay verilmedi ancak ön çamurluk logosu otomobilde hibrit sistem olacağını gösteriyor. Skyline 400R Sprint ile kıyaslandığında bu model üretimde daha çok değişiklikle gelecek gibi görünüyor.

 

Nissan’ın 2020 Tokyo Auto Salon’daki diğer ürünleri oldukça eklektik ve şehir otomobilleri, minivanlar, spor otomobiller ve süper otomobilleri kapsıyor. Performans otomobili sevenler sınırlı sayıda üretilen Italdesign imzalı Nissan GT-R50’yi Nissan GT-R Nismo’yu ve Nissan GT-R ile Fairlady Z’nin 50. yıl versiyonlarını görebilecek.

Ayrıca fuarda iki elektrikli Nismo modeli de olacak: Leaf Nismo ve Note e-Power Nismo S Black Limited. Nissan Elgrand Autech, Serena e-Power Autech Multi Bed ve NV350 Caravan Premium GX Urban Chrome konseptleri de fuarda sergilenecek.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo