VW T-Roc Cabriolet Siparişe Açıldı

Ototeknikveri     13 Aralık 2019 08:49

Volkswagen Almanya’da ve diğer Avrupa piyasalarında T-Roc Cabriolet’yi siparişe açtı.

VW T-Roc Cabriolet Siparişe Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni VW T-Roc Cabriolet üzeri açılabilir bir crossover isteyebilecek az sayıdaki müşteriye hitap eden niş bir model. Otomobilin tamamen otomatik tavanı 30 km/s hıza kadar 9 saniyede açılabiliyor.

 

Yeni VW T-Roc Cabriolet iki donanım seviyesiyle geliyor: Style ve R-Line. Style serinin “tasarım odaklı” modeli olarak tarif ediliyor ve çok sayıda standart donanım içeriyor. Bunlar arasında 17 inç alaşım jantlar, iç mekan ve dışarıda krom detaylar, Şerit Asistanı, Ön Bölge Asistanı gibi sürüş yardım sistemleri ve Composition multimedya sistemi de bulunuyor.

 

R-Line donanım seviyesi daha sportif. Bu modelde karartılmış arka lamba yuvaları, farklı tasarımda 17 inç alaşım jantlar, progresif direksiyon, Volkswagen’in “spor konfor” koltukları ve farklı sürüş modları yer alıyor.

Ek olarak Volkswagen Black Style paketini de opsiyonel şekilde sunuyor. Bu pakette, ön panjurdaki şerit, kapı aynalarının yuvaları, 18 inç alaşım jantlar gibi noktalarda siyah detaylar bulunuyor.

 

Müşteriler iki motor seçeneğine sahip. Bunlardan ilki 1.0 litre TSI 113 hp (115 PS) motor, diğeri ise 147 hp (150 PS) gücündeki 1.5 litre TSI. Her iki motor da önden çekişli sistemle gelirken, 1.0 litre versiyona altı vitesli manuel şanzıman eşlik ediyor, daha güçlü 1.5 litre versiyonda yedi vitesli otomatik şanzıman opsiyonel sunuluyor.

Yeni VW T-Roc Cabriolet’nin fiyatı Almanya’da Style donanım seviyesi için 27.495 euro’dan başlıyor. R-Line versiyonu ise 32.810 euro.

Son Güncelleme : 14 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo