Üretim Versiyonu Seat El-Born’dan Resmi Video

Ototeknikveri     15 Aralık 2019 01:53

Seat El-Born konseptini Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtmıştı. Şimdiyse firma otomobilin üretim versiyonundan bir video yayınladı.

Üretim Versiyonu Seat El-Born’dan Resmi Video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seat İsveç tarafından yayınlanan videoda El-Born br multimedya sistemi ekranında kısa süre görünüyor. Görüntü pek net olmasa da, modelin konseptten epey farklı olduğu anlaşılıyor.

 

Konseptin fütüristik farlarının yerini daha geleneksel farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları almış. Ön panjur konsept ile aynı ancak ön kısmın genelin daha büyük hava girişleriyle farklılık gösteriyor.

 

Tasarımın geri kalanı konseptle benzer şekilde devam ediyor ancak revize edilmiş yan etekler ve farklı tekerlekler de göze çarpıyor. Ayrıca vurgulu bir omuz çizgisi ve tanıdık camlı kısımlar görülüyor.

El-Born, Volkswagen ID.3 ile yakın benzerlik gösteriyor ve her iki model de MEB platformunu kullandığı için bu şaşırtıcı değil.

 

Konsept ilk tanıtıldığında Seat modelin 62 kWh pil paketi ve 201 hp (150 kW / 204 PS) elektrikli motorla geldiğini açıklamıştı. Bu donanımla otomobil 7.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor ve tek şarjla elektrikli sürüş mesafesi 420 km.

 

Başka motor seçenekleri de sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor ancak ID.3’ün 45, 58 ve 77 kWh pil paketleri gibi farklı seçenekler olabilir. En küçük pil paketi 330 km sürüş mesafesi sağlıyor. En büyüğü için ise bu mesafe 550 km.

 

El-Born daha büyük bir pille gelmese bile, araç sahiplerinin endişelenmesine gerek yok çünkü 100 kW DC hızlı şarj ile pil 47 dakikada %80 şarj edilebiliyor.

 

Üretim versiyonu El-Born’dan yakında yeni detaylar gelecek. Otomobil gelecek yıl piyasada olacak.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo