Volkswagen Hindistan Piyasasında Dört Yeni SUV Çıkartacak

Ototeknikveri     15 Aralık 2019 04:57

Volkswagen önümüzdeki iki yıl içinde Hindistan’da dört yeni SUV çıkartacak.

Volkswagen Hindistan Piyasasında Dört Yeni SUV Çıkartacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobillerle ilgili detaylar bu aşamada net değil. Dört SUV’nin ilkinin gelecek yılın ortalarında bayilere geleceği, ayrıca tüm modellerin yine 2020’nin başlarında Yeni Delhi Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı biliniyor. Modellerden en az birisi orta boy, birisi ise büyük bir SUV olacak.

 

Volkswagen Hindistan yöneticisi Steffen Knapp, Volkswagen Grubu’nun yeni modellerin üretimi ve pazarlaması da dahil olmak üzere 2022’ye kadar Hindistan’a toplam 1.1 milyar dolar yatırım yapacağını, bu kapsamda Pune kentindeki Ar-Ge merkezinin de genişletileceğini açıkladı.

 

Yeni SUV modellere karşın, Volkswagen mevcut modellerinden herhangi birisini kaldırmayacak ve Polo, Vento Tiguan gibi ürünlerini ülkede satmaya devam edecek.

 

Yeni SUV’lerin yanı sıra Volkswagen’in Hindistan’daki yatırımları Pune’deki Ar-Ge merkeziyle devam edecek. Şu anda tesiste 650 mühendis çalışıyor ancak bu sayı yatırımların ardından 5000’e çıkacak. Bu tesisin büyümesi Volkswagen’in Hindistan’daki tüketiciler için daha ucuz ürünler sunabilmesine de yardımcı olacak. Tesiste maliyetleri düşürmek ve Hindistan tüketicisinin beklentilerine cevap verebilmek için inovasyonlar geliştirilecek.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo