2021 Porsche Taycan Cross Turismo Soğuk Hava Testlerinde Görüntülendi

Ototeknikveri     15 Aralık 2019 09:16

Yeni Taycan’ı sevdiyseniz ancak daha pratik bir şey istiyorsanız belki de Taycan Cross Turismo size göre olabilir.

2021 Porsche Taycan Cross Turismo Soğuk Hava Testlerinde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Taycan’ın şık station wagon versiyonu, B sütununa kadar aynı stili koruyacak ancak arka kısmında yeni bir tasarıma sahip olacak. Bu kısım 2018 Mission E Cross Turismo konseptiyle benzerlik gösterecek. Fotoğraflardaki kamuflaja rağmen, konsept ile benzer aydınlatma imzası ve temiz bir bagaj kapağı tasarımı bekleniyor.

 

İç mekan hala gizleniyor ancak dört kapılı model ile aynı tasarımda olacağı, 10.9 inç multimedya sistemi ve opsiyonel yolcu ekranı dahil aynı teknolojileri sunacağı düşünülüyor. Kullanıcılar otomobille etkileşim kurabilecek ve dokunmatik ekranı ya da sesli kontrolü kullanarak pek çok fonksiyona ulaşabilecek. Elektrikli station model, ambiyans aydınlatması ve kaliteli materyaller dahil, standart Taycan ile aynı kalite ve lüksü sunacak.

Taycan Cross Turismo, motor seçenekleri bakımından da standart modeli yansıtacak. 4S modeli 530 PS (523 hp / 390 kW) güç çıkışı sunacak. Overboost özelliğiyle bu 571 PS (563 hp / 420 kW) seviyesine kadar çıkabilecek. Serinin diğer ucunda Taycan Turbo S 761 PS (750 hp / 560 kW) güç çıkışı ve 1050 Nm tork ile gelecek. Bu donanımla otomobil sadece 2.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkacak.

Resmi tanıtım tarihi henüz bilinmiyor ancak Porsche’nin Taycan Cross Turismo’nun örtüsünü 2020’nin sonlarına doğru kaldırması bekleniyor.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo