Kia e-Niro First Edition Gitti, “4” Geldi

Ototeknikveri     16 Aralık 2019 10:21

Kia e-Niro üretimde ikinci yılına girerken, seride bazı güncellemeler yapıldı.

Kia e-Niro First Edition Gitti, “4” Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önceki “First Edition” versiyonunun yerini “4” donanım seviyesi aldı. Bu model için fiyat 45.519 euro’dan başlıyor ve 7 yıl/160.000 km garantisiyle sunuluyor.

 

Cömert bir standart donanım listesine sahip yeni e-Niro 4, iki fonksiyonlu projeksiyonlu LED farlar, pil ısıtma sistemi ve bir dizi sürüş yardım sistemiyle geliyor. Bu sistemler arasında Şerit Koruma Asistanı, Şerit Takip Asistanı, İleri Çarpışma Kaçınma Asistanı ve Yokuş Kalkış Asistanı bulunuyor. Ayrıca otomobilde 7 hava yastığı bulunuyor.

İç mekanda Koreli otomobil üreticisi 10.25 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, uydu navigasyon ve UVO Connect Services özelliklerini eklemiş. Apple CarPlay, Android Auto, DAB Radio, JBL ses sistemi (sekiz hoparlörlü), akıllı telefonlar için kablosuz şarj pedi, otomatik klima, anahtarsız giriş ve çıkış, elektronik park freni, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon, siyah deri döşeme ve daha pek çok özellik standart olarak geliyor.

Kia e-Niro 201 PS (198 hp / 148 kW) güç çıkışı ve 395 Nm tork değerine sahip elektrikli motorla sunuluyor. Motor gücünü 64 kWh pilden alıyor. Bu donanımla otomobil tek şarjla 454 km sürüş mesafesine sahip. Pil 100 kW hızlı şarjı destekliyor ve bu sayede 54 dakikada %80 dolum yapılabiliyor. Otomobil 7.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor ve azami hız 167 km/s.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo