2020 Nissan Leaf Yeni Teknolojiler ve Renklerle Geliyor

Ototeknikveri     16 Aralık 2019 10:21

10. yılında Nissan Leaf’i yeni sürüş yardım sistemleri, bağlantılı özellikler ve renklerle güncelledi.

2020 Nissan Leaf Yeni Teknolojiler ve Renklerle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Japonya’da 2020 yılının Şubat ayında çıkacak Leaf, optimize edilmiş hız kontrolü ve park sistemine sahip ProPilot ile geliyor. Akıllı Kör Nokta Müdahalesi de ilk ekz modelle birlikte sunuluyor. Ayrıca elektrikli hatchback trafikte yayaları ve diğer kullanıcıları uyaran bir ses yayan Canto sistemiyle donatılabiliyor.

 

Yenilenen modeldeki bir diğer dikkat çeken özellik de Kapıdan Kapıya Navigasyon. Havadan güncellenen haritalar destekleniyor ve Docomo ile kokpit bir Wi-Fi bölgesine dönüşüyor. Google’ın arama araçları da ilk kez modelde kullanılıyor ve araç sahipleri My Car Check / Remote Door Lock uygulamasıyla kapıları kilitleyip kilitlemediklerini uzaktan kontrol edebiliyor, gerekirse yine uzaktan kapıyı kilitleyebiliyorlar. Ayrı bir uygulamayla otomobilin durumu da uzaktan kontrol edilebiliyor.

 

2020 model yılında Leaf daha kullanıcı dostu bir arayüze sahip standart 9 inç multimedya sistemiyle geliyor. Dahası, müşteriler Vivid Blue ya da Stealth Gray adlı yeni renk seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Tüm donanım seviyeleri köpekbalığı yüzgeci tipinde antenle geliyor.

 

Leaf Autech Edition da güncellendi ve Şubat ayından itibaren Japonya’da bayilerde olacak. Bu versiyon aynı sürüş yardım sistemleriyle gelecek, ayrıca Aurora Flare Blue Pearl kaporta ve Super Black tavan rengiyle sunulacak.

 

Giriş seviyesi Leaf Japonya’da 3.326.400 yen (30.409 dolar), Autech ise 4.094.200 yen (37.428 dolar) fiyatla satılıyor.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo