2020 Genesis G90’dan Kapsamlı Resim Galerisi

Ototeknikveri     17 Aralık 2019 08:18

Genesis’in güncellenen 2020 G90 lüks sedan modeli ABD’ye ulaştı. Modelden kapsamlı bir resim galerisi yayınlandı.

2020 Genesis G90’dan Kapsamlı Resim Galerisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Koreli lüks markanın amiral gemisi modeli 2020 model yılı için kapsamlı şekilde yenilendi. Stil bakımından 2020 Genesis G90 öncekinden çok daha iddialı ve çekici görünüyor.

 

Genişletilen altıgen ön panjur, şık farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları, seçkin alaşım jant tasarımı, ön çamurluklar ve tamamen yenilenen arka kısım dikkat çekiyor. Arka kısımda yatay LED arka lambalar ve bunları bağlayan bir aydınlatma şeridi var.

 

İç mekanda hafif ancak etkili değişiklikler var. 2020 Genesis G90 öncekinden daha lüks ve yüksek teknolojili bir iç mekana sahip. Bu imajda 12.3 inç dokunmatik ana ekran ve yeni Grafik Kullanıcı Arayüzü’nün büyük katkısı var. Apple CarPlay ve Android Auto desteği de geliyor.

 

Nappa deri yüzeyler, yeni kontrast detaylara sahip deri kaplama konsol, yüksek kaliteli kontrol araçları ve Natura ahşap yüzeyler iç mekanın ambiyansını şık ve lüks hale getiriyor.

 

Özel ses yalıtım materyalleri ve alınan önlemler sayesinde 2020 Genesis G90 aynı zamanda sakin ve sessiz bir yolculuk deneyimi sunuyor.

 

Teknoloji cephesinde, yeni model Şerit Takip Asistanı, Arkadan Geçen Trafik Çarpışma Kaçınma Asistanı, Ön Çarpışma Kaçınma Asistanı, Güvenli Çıkış Asistanı ve Otoban Sürüş Asistanı gibi sürüş yardım sistemlerine sahip.

 

ABD’li müşteriler iki motor arasından seçim yapabilecek: G70 spor sedan ile paylaşılan 3.3 litre çift turboşarjlı V6 ve 5.0 litre doğal emişli V8 motor. İlk seçenek 365 hp (370 PS) güç çıkışı ve 509 Nm tork ile geliyor, arkadan sürüş sistemiyle sunuluyor. Opsiyonel olarak dört çekişli sürüş sistemi de alınabiliyor.

 

Sekiz silindirli motor 420 hp (426 PS) güç çıkışı ve 519 Nm tork ile geliyor ve buna standart sekiz vitesli otomatik şanzıman ile dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. ABD’de satışlar 2019 yılı sona ermeden başlayacak ve fiyatlar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo