2020 Lada Niva Daha Konforlu Bir Kabinle Geliyor

Ototeknikveri     17 Aralık 2019 08:46

Lada dünyanın geri kalanında Niva olarak bilinen, Rusya’da sattığı 4x4 SUV’yi güncelledi.

2020 Lada Niva Daha Konforlu Bir Kabinle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobildeki değişiklikler daha çok kabinde konforu ve güvenliği artırmaya odaklanmış. Konsol güncellenmiş ve şimdi yeni klima kontrol sistemi, daha büyük hava girişleri, hız göstergesi ve takometre için aydınlatma, ayrıca yolculuk bilgisayarında daha geniş bir menüyle geliyor.

 

Ayrıca torpido gözünün boyutu büyümüş ve orta konsolda iki 12V priz eklenmiş. Orta tünelde şimdi Lada 4x4 iki yeni bardak tutucu ve küçük eşyalar için bir depolama alanıyla sunuluyor.

 

Kabine daha fazla konfor sağlayan ve yanal desteği artırılmış yeni koltuklar eklenmiş. Üç kapılı modellerde ön koltuklar için katlama mekanizması artık daha güvenilir ve arka koltuklara baş dayama kısmı eklenmiş.

 

Heybetli Lada aynı zamanda yeni iç mekan aydınlatması, güneşlikler ve A sütunu çerçeveleri gibi özelliklere sahip. Kabindeki titreşim ve gürültü daha etkin yalıtım ve alınan önlemlerle azaltılmış.

 

Dış cephedeki tek güncelleme ön tampona entegre edilen sis lambaları. Otomobilde mekanik değişiklikler yok. Güncellenen model yine 1.7 litre doğal emişli dört silindirli 83 PS (82 hp) benzinli motorla sunuluyor. Motora beş vitesli manuel şanzıman ve stadnart dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo