2020 Ford Expedition Limited Şimdi FX4 Off-Road Paketiyle Geliyor

Ototeknikveri     17 Aralık 2019 08:48

2020 Ford Expedition Limited’in üst donanım seviyesiyle ilgilenen müşteriler şimdi FX4 paketiyle SUV’lerini daha da off-road odaklı hale getirebilecekler.

2020 Ford Expedition Limited Şimdi FX4 Off-Road Paketiyle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Paketle birlikte özel şok emiciler, yeni elektronik sınırlı kaymalu arka diferansiyel, 7 koruyucu plaka, yan basamaklar ve FX4 logoları geliyor. Ayrıca 18 inç metalik gri tekerlekler ve 32 inç all-terrain lastikler, yakıt deposu için tam boy koruyucu ve gelişmiş yaklaşma açısı için önde kısaltılmış bir rüzgarlık da yenilikler arasında.

 

Ford Expedition tüketici pazarlama yöneticisi Devin McParlane, “İnsanlar kalite, konfor ve pratiklikten ödün vermeden arazide sürüş yapabilmek istiyor. Bu giderek daha da büyüyen bir trend.” diye konuştu.

Gelişmiş off-road yetenekleri ve gövde altı korumasının yanı sıra, Expedition Limited FX4 aynı zamanda bölünmüş ekranlı 360 derece kamera sistemiyle sürücü ve yolcuya çevredeki arazinin kapsamlı görüntüsünü aktarıyor.

 

İç mekanda deri koltuklar ve ahşap yüzeyler, dayanıklı lastikten yer döşemeleri, ayrıca bagaj kapağı ve ön çamurluktaki FX4 logolarının devamı dikkat çekiyor. Standart Ford Co-Pilot360, Co-Pilot 360 Assist, Adaptif Seyir Kontrolü ve Dur-Kalk fonksiyonu, ses kontrollü dokunmatik navigasyon ve opsiyonel Gelişmiş Aktif Park Asistanı gibi teknolojiler de pakete dahil.

Otomobil gücünü 375 hp (380 PS) 3.5 litre EcoBoost motordan alıyor, bu motora 10 vitesli otomatik şanzıman ve iki vitesli 4x4 ara şanzıman eşlik ediyor.

 

Müşteriler FX4 paketini standart 2020 Expedition ya da uzatılmış Expedition MAX versiyonuyla alabiliyor.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo