Skoda Vision In Konsepti Hindistan’a Özel Kompakt SUV’nin Habercisi

Ototeknikveri     18 Aralık 2019 10:51

Skoda Hindistan’daki operasyonlarını genişletecek ve ülkede Vision In konseptiyle ön gösterimini yaptığı yeni bir kompakt SUV çıkartacak.

Skoda Vision In Konsepti Hindistan’a Özel Kompakt SUV’nin Habercisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

5 Şubat’ta Yeni Delhi’deki Auto Expo’da tanıtılacak yeni konsept 4260 mm uzunluğunda ve Karoq modelinden 122 mm daha kısa.

 

Dış cephe tasarımı henüz yayınlanmadı ancak kokpit resmi bir çizimle gösterildi. Teaser’da çok katmanlı konsolun ön panjurun şeklini yansıttığı, geniş ekranlı br multimedya sistemine sahip olduğu, dijital kontrol paneli ve krom yan hava girişlerinin bulunduğu görülüyor.

 

Kabinin genelinde turuncu ve tonları bolca kullanılmış. Konsol, kapı panelleri, orta konson ve öndeki orta kol dayama kısmında turuncu detaylar görülüyor. Küçük vites seçicinin önünde ve altında pek çok depolama alanı var. Kapı panellerinde, ön ve arkadaki elektrikli pencerelerde krom detaylar görülüyor. Sesli kontrol, şerit koruma asistanı ve seyir kontrolü, bazıları üç kollu direksiyon üzerindeki kontrollerden de erişilebilen teknolojik özellikler arasında.

 

Vision In konsepti Volkswagen Grubu’nun MQB A0 platformunu temel alıyor. Bu platform Scala, Kamiq, VW Polo ve Seat Ibiza modellerinde de kullanılıyor.

 

Konseptin üretim versiyonu Hindistan’da 2020 yılı sonlarında çıkacak. 2021’de ise aynı temelleri paylaşan bir sedan model gelecek.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo