Volkswagen 2020 Caddy’den Teaser

Ototeknikveri     22 Aralık 2019 09:06

Volkswagen yeni nesil Caddy’den bir teaser yayınladı ve modelin ticari ve yolcu versiyonlarının 2020’nin Şubat ayında tanıtılacağını açıkladı.

Volkswagen 2020 Caddy’den Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Resmi ve her zamanki gibi gerçeklikten uzak (üretim modelinde tamamıyla hayata geçmeyecek özelliklere sahip) çizimler aracın yeni Golf gibi diğer Volkswagen modellerinden esinlenen tasarımını gösteriyor. Daha küçük bir ön panjur, köşeli farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları, bunları birleştiren bir krom şerit, ayrıca tampondaki sprotif hava girişleri dikkat çekiyor.

 

Son prototiplerde gördüğümüz kadarıyla üretim modeli çizimlerdeki kadar sportif ya da dramatik değil. Model aslında oldukça muhafazakar bir tasarım sergiliyor ve bud a Alman bir üreticiden çıkan bir hafif ticari araç için oldukça uygun.

Arka kısımda köşeli bir pencere, ince LED arka lambalar ve temiz bir görünüme sahip tampon başlıca özellikler arasında. Büyük tekerlekler daha üst versiyonlarda sunulacak, iki tarafa açılan kapılar ise opsiyonel olacak.

Aracın kaputunun altında MQB platformu bulunuyor ve yeni Caddy için farklı aks mesafelerini destekliyor. Motor serisi çeşitli benzinli ve dizel seçenekler içerecek. Bunlardan bazıları sekizinci Golf ile paylaşılabilir.

Kompakt hatchback 1.0 ve 1.5 litre benzinli motorlarla alınabilecek. Motorların güç çıkışları 90 PS (89 hp / 66 kW) ile 150 PS (148 hp / 110 kW) arasında değişecek. Dizel seçenekler ise 115 PS (113 hp / 84 kW) ve 150 PS (148 hp / 110 kW) arasında değişecek. Golf aynı zamanda yarı hibrit ve plug-in hibrit seçeneklerle de sunuluyor. Bunların yeni Caddy’ye de gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Son Güncelleme : 22 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo