2020 Renault Megane Görüntülendi

Ototeknikveri     23 Aralık 2019 12:38

Volkswagen Golf, Ford Focus, Opel Astra ve Peugeot 308 gibi modellerle üç yıllık rekabetin ardından, dördüncü nesil Renault Megane güncelleniyor.

2020 Renault Megane Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransız kompakt model İsveç’te sıfırın altında sıcaklıklarda Sport Tourer versiyonu ile test edilirken görüntülendi. Otomobilin güncellenen kısımları kamuflajlıydı.

 

Güncellemeyle birlikte ön ve arka uçlar özellikle yeniden tasarlanan tamponlar ve aydınlatma üniteleriyle yenilenecek. İç mekanda yeni bir multimedya sistemi ve dijital kontrol paneli bekleniyor. Böylece otomobilin rekabetin yoğun olduğu C segmentinde şansı artacak.

 

Güncellenen modelde en büyük değişiklik ise plug-in hibrit sistemin eklenmesi olacak. Otomobil daha önce de sol ön çamurlukta bir şarj portuyla görüntülenmişti. Bu prototipte aynı zamanda otomobilin biraz büyüyebileceğini işaret eden genişletilmiş çamurluklar da görülüyordu.

 

Plug-in hibrit Megane ile ilgili henüz pek bilgimiz yok. Sadece sistemin firmanın kendi bünyesinde geliştirildiği ve 50 km civarı elektrikli sürüş mesafesi olacağı biliniyor. Bu yeni versiyon Renault’nun elektrikli çağa geçiş stratejisinin bir parçası olacak.

 

Güncellenen Megane’ın Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor. Bu tarihten önce internette de bir tanıtım olabilir.

Son Güncelleme : 23 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo