Toyota Şikago’da Gizemli Modelini Tanıtmaya Hazırlanıyor

Ototeknikveri     24 Aralık 2019 10:45

2020 Toyota Highlander için yapılan medya test sürüşünde firmanın bir yetkilisi 2020 Şikago Otomobil Fuarı için planlarını da açıkladı.

Toyota Şikago’da Gizemli Modelini Tanıtmaya Hazırlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Açıklamada detay verilmezken, Şikago’daki fuarın daha çok kamyonet ve minibüs gibi araçlar için olduğuna dikkat çekildi. Fuarda tanıtılacak gizemli modelin yenilenen Sienna ya da Tundra olduğu düşünülebilir ancak firma yetkilileri daha farklı bir model olacağını ima ettiler.

 

Detay verilmese de, ipuçlarından birisi de yeni modelin 2019 Şikago Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ürünlerle benzer olduğuydu. Firma bu yıl fuarda Tacoma, Sequoia TRD Pro, RAV4 TRD Off-Road ve Land Cruise Heritage Edition gibi çok fazla ürün tanıttı. Dolayısıyla isabetli bir tahminde bulunmak zor görünüyor.

 

Gizemli modelin bir kamyonet, crossover ya da SUV için yeni bir özel versiyon ya da donanım seviyesi olması da beklenebilir. Ne bekleyeceğimizi tam bilemesek de bir kamyonetle karşılaşabiliriz.

 

6 Şubat’ta başlayacak 2020 Şikago Otomobil Fuarı’nda cevapları öğrenebileceğiz.

 

Toyota’nın yanı sıra başka firmalar da fuarda olacak. Volkswagen fuara 2021 Atlas’ı getireceğini doğruladı. Güncellenen crossover sportif ön fasya, yenilenen farlar ve ön panjur ile dikkat çekiyor. İç mekanda ve sürüş yardım sistemlerinde de değişiklikler bekleniyor.

Son Güncelleme : 25 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo