2020 Ford Escape PHEV Fiyat Listesi Açıklandı

Ototeknikveri     24 Aralık 2019 10:45

Ford yeni Escape plug-in hibrit için siparişleri gelecek bahar aylarında almaya başlayacak ancak internete sızdırılan sipariş rehberi sayesinde fiyatlar şimdiden ortaya çıktı.

2020 Ford Escape PHEV Fiyat Listesi Açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford Escape’in giriş seviyesi SE 34.235 dolar başlangıç fiyatıyla geliyor. Yeni plug-in hibrit model 50 km elektrikli sürüş mesafesine sahip.

 

Bu fiyat etiketiyle yeni model hibrit versiyondan 4475 dolar, yanmalı motorlu versiyondan ise 5935 dolar daha pahalı. Standart seri 24.885 dolarla S versiyonundan başlıyor ve en pahalı versiyon 33.400 dolar fiyat etiketli Titanium.

 

Escape plug-in hibrit, standart versiyonlarla benzer donanıma sahip olacak. Bu, 18 inç alüminyum jantlar, LED farlar ve arka lambalar, arkada karartılmış camlar, SYNC3 multimedya sistemi, ısıtmalı ön koltuklar gibi özelliklerin sunulacağı anlamına geliyor.

SEL versiyonu 36.815 dolar fiyat etiketiyle geliyor ve elektrikli bagaj kapağı, tavan rayları, çn sis lambaları, sportif koltuklar ve uzaktan motor başlatma gibi özelliklerle sunuluyor. Titanium ise 40.030 dolar fiyat etiketine sahip ve Bang & Olufsen lüks ses sistemi, akıllı telefonlar için kablosuz şarj pedi, deri döşeme ve 12.3 inç dokunmatik ekran gibi özelliklerle geliyor.

Yeni modelle birlikte sürüş yardım sistemleri de standart olarak geliyor. Her plug-in hibrit donanım seviyesi standart otomatik acil fren, yaya tespiti, kör nokta uyarısı ve otomatik uzun farların yanı sıra zincirleme kaza öneyici fren, yaya ses uyarısı özelliklerine de sahip. Ayrıca en üst donanım seviyesinde park asistanı da sunuluyor.

Son Güncelleme : 25 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo