Subaru Levorg Prototype STI Sport’dan Tokyo Öncesi Teaser

Ototeknikveri     26 Aralık 2019 01:28

Subaru’nun şık Levorg Prototype’ı tanıtmasından bir kaç ay sonra, şimdi de STU Sport versiyonundan teaser geldi.

Subaru Levorg Prototype STI Sport’dan Tokyo Öncesi Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelecek ay Tokyo Auto Salon’da tanıtılması beklenen otomobil daha agresif ön ve arka kısımlara sahip, dikkat çekici yeni bir gövde kitiyle görülüyor. Ayrıca arkada STI logosu ve yeni tekerlekler var.

 

Subaru mevcut Levorg STI Sport’u Mayıs ayında tanıtmış ve Haziran’da teslimatlara başlamıştı. Üzerinden çok geçmeden, şimdi de Levorg STI Sport Prototype üzerinde çalışılıyor. Mevcut Levorg’un genel şekli yeni model ile benzer ancak bazı dikkat çeken görsel farklılıklar var. Özellikle farlar ve arka lambalar göze çarpıyor.

 

Yeni Levorg, Subaru Global Platform’u Ascent, Impreza ve diğer Subaru modelleriyle paylaşıyor. Giriş seviyesi versiyonlar turboşarjlı 1.8 litre boxer motorla geliyor. Gelecekteki üretim modeli Levorg STI Sport’un 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli boxer motorla sunulması bekleniyor. Bu motorun güç çıkışı 296 hp. Ayrıca tam kapasite bir STI versiyon da planlar arasında olabilir.

 

Diğer Subaru modelleriyle olduğu gibi yeni Levorg da gelişmiş güvenlik teknolojileriyle donatılacak. Bunlar arasında firmanın yeni nesil EyeSight sistemi de yeni bir kamera ve ön ve arkada dört radarla bulunacak.

 

Subaru yeni Levorg’u Japonya’da 2020’nin ikinci yarısında 2021 modeli olarak çıkartacak.

Son Güncelleme : 26 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo