BMW Elektrikli X2 Modelini Üretmeyi Düşünmüyor

Ototeknikveri     29 Aralık 2019 08:19

Pilli elektrikli BMW X2 modelinin 2021 yılında piyasaya çıkması bekleniyordu. Görünen o ki BMW geçen hafta fotoğraflanan prototiple sadece nabız ölçmüş. Firmanın elektrikli bir X2 modeli çıkartmayacağı yazıldı.

BMW Elektrikli X2 Modelini Üretmeyi Düşünmüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma içinden kaynaklara dayandırılan, BMWBlog’daki bir haberde, pilli elektrikli X2 ile ilgili herhangi bir plan olmadığı ve önceki söylentilerin yanlış çıktığı yazıldı. Şu an için bu yeni bilgi BMW tarafından doğrulanmış ya da inkar edilmiş değil ancak yakında açıklama gelmesi bekleniyor.

 

Geçtiğimiz günlerde fotoğraflanan prototipin üzerinde “Elektrikli Test Otomobili” çıkartmaları bulunuyordu. Öte yandan otomobil bagaj kapağında xDrive25e logosu ve sahte egzoz borusuyla plug-in hibrit görünümü vermeye çalışıyordu. Tamponlar plug-in hibrit modele göre farklıydı, sağ arkada yakıt deposu kapağı ve sol ön çamurlukta şarj portu görünüyordu.

X2 şimdilik yanmalı motoru bırakmayacak gibi görünüyor. X1 ise elektrikli çağa hazır. Yeni nesil lüks crossover iki yıl içinde çıkacak ve pilli elektrikli versiyonu da olacak. X1 ve X2 ile aynı temelleri paylaşan yeni 1 Serisi’nin de elektrikli bir versiyonu sunulacak.

Son Güncelleme : 29 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo