Toyota Tokyo Auto Salon’da RAV4 Adventure Gear Konseptini Tanıtacak

Ototeknikveri     30 Aralık 2019 08:37

Toyota Auto Salon’a sayılı günler kaldı ve Toyota fuarda tanıtacağı modifiyeli bir Toyota RAV4 konseptinin ön gösterimini yaptı.

Toyota Tokyo Auto Salon’da RAV4 Adventure Gear Konseptini Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Konsept Toyota Group bünyesindeki Toyota Industries Corporation tarafından hazırlandı. Gruba bağlı bu şirket aslında makineler ve forkliftler üretmekten sorumlu ancak Nagakusa fabrikasındaki RAV4 üretimini de kontrol ediyor.

 

Fuarda tanıtılacak RAV4 Adventure Gear konsepti otomobili off-road uyumlu hale getirmek için bir dizi modifikasyon içeriyor. Örneğin, SUV büyük off-road tekerlekleri ve lastikleriyle donatılmış, ayrıca yan basamaklara sahip özel gövde kitiyle geliyor. Tavanda bir portbagaj bulunurken buraya tırmanmayı kolaylaştıracak bir merdiven de var (henüz aracın arka kısmından fotoğraf yok ancak bu özellikler yapılan açıklamada belirtildi).

(fotoğrafta RAV4 Prime görülüyor)

 

Bu aşamada Adventure Gear konseptinin üretime geçirilip geçirilmeyeceği henüz bilinmiyor.

 

Geçen ay Toyota yeni 2021 RAV4 Prime modelini Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Bu versiyon 2.5 litre dört silindirli 176 hp motorla geliyor ve buna arkaya monte elektrikli motor eşlik ediyor. Toplam güç çıkışı böylece 302 hp olan otomobil 5.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıakbiliyor. Elektrikli sürüş mesafesiyse 63 km.

 

Son Güncelleme : 31 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo