Ferrari Purosangue SUV, Roma Stiliyle Çok Şık Görünüyor

Ototeknikveri     30 Aralık 2019 08:37

Yeni çıkacak Ferrari Purosangue SUV’nin Roma ile aynı temelleri kullanabileceği haberinin çıkmasından hemen sonra, LACO Design yeni SUV’nin Roma’nın stil özellikleriyle nasıl görünebileceğini çizdi.

Ferrari Purosangue SUV, Roma Stiliyle Çok Şık Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şu an için Ferrari dışında kimse Purosangue’nin nasıl görüneceğini bilmiyor ancak bu çizimlerdekine benzerse çok da şaşırmayacağız. Eğer tahminler doğruysa otomobil Lamborghini Urus ve Astin Martin DBX ile benzer boyutta olacak.

 

Yeni SUV, Roma ile benzer şekilde geniş bir ön panjur ve iki şık LED gündüz sürüş ışığı tarafından ayrılan küçük farlar ile geliyor. SUV’ye daha lüks bir hava vermek için ön ve arkada gömme kapı kolları kullanılmış. Arkaya doğru ilerlediğimizde LED ışık çubuğunun SUV’nin tüm genişliğince uzandığını görüyoruz. Ayrıca dört egzoz çıkışı ve parlak siyah tampon dikkat çekiyor.

Purosangue’nin sadece tasarımı değil hangi motorlarla sunulacağı da gizemini koruyor. Modelde büyük bir V12 motor bulunması beklenmiyor, bunun yerine çift turboşarjlı V8 kullanılması ve bunun Ferrari’nin yeni hibrit sistemiyle desteklenmesi daha muhtemel.

 

Ferrari Purosangue 2021’de piyasaya çıkacak ve SUV piyasasında epey yankı uyandıracak. Sansasyonel modelin karşısına diğer markalardan pek çok yeni rakip çıkabilir. Piyasadaki SUV çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor. Lüks ve hızlı SUV’ler yapılmaya devam ettikçe bundan şikayetçi değiliz.

Son Güncelleme : 30 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo