Jacky Ickx'e Saygı Duruşu: 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition

Ototeknikveri     02 Ocak 2020 08:17

Eğer Porsche 911'in bir özel versiyonunu hak eden birisi varsa o da Belçikalı yarış efsanesi Jacky Ickx.

Jacky Ickx'e Saygı Duruşu: 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Altı kez Le Mans yarışlarını kazanan Jacky Ickx 75. yaş gününde Porsche'den unutulmaz bir hediye aldı: 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition.

 

Jacky Ickx'in efsanevi kariyerini ve 1970'ler ve 80'lerde Porsche'nin spor otomobil yarış başarılarına katkılarını onurlandıran, sınırlı sayıda üretilecek yeni Porsche 911, aynı zamanda yen 992 neslinin ilk özel versiyonu.

 

Bu otomobil için fikir, modelin tasarımında da rol oynayan Belçikalı Porsche ithalatçısı "D'ieteren"den geldi. Ickx'in meşhur mavi ve beyaz kaskından ilham alan 911 Belgian Legend Edition, özel "X Blue" kaporta rengiyle geliyor.

Modeldeki diğer özellikler arasında sürücü tarafı B sütununda Belçika bayrağı çıkartması ve Jacky Ickx'in imzası, ayrıca mavi ve beyaz detaylarla 20/21 inç Carrera Classic tekerlekler bulunuyor. Efsane yarışçının kaskından esinlenen bu renkler için gelişmiş lazer teknolojisi kullanılmış.

İç mekanda, konsol, kapı panelleri ve arkada siyah deri ve Pebble Grey çapraz dikişler dikkat çekerken, dikişlerin "X" şekli de Ickx'e selam gönderiyor. Spor koltuklar 18 farklı ayar ve Pebble Grey özel desenlerle gelirken, baş kısımlarında 911 logoları, sırt kısımlarında ise deri kaplama bulunuyor.

İç mekandaki özellikleri Ickx'in ortadaki deri kol dayama yerine kabartma şeklinde işlenmiş imzası tamamlıyor. Kapı eşiklerindeki "Belgian Legend Edition" plakaları ve anahtarlık da yine imzalanmış. Yeni Porsche 911 Belgian Legend Edition sadece 75 adet üretilecek ve tamamı Belçika'da satılacak.

Son Güncelleme : 02 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo