Citroën C4 Cactus C Serisi Özel Versiyonu ile Geliyor

Ototeknikveri     03 Ocak 2020 06:49

2020’de Citroen’in popüler modeli C4 Cactus yeni özel versiyonu ile karşımıza çıkıyor.

Citroën C4 Cactus C Serisi Özel Versiyonu ile Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

C3 Aircross C Serisi’nin bir ay önce tanıtımını takiben, C4 Cactus de bu aydan itibaren C Serisi versiyonuna kavuşuyor. 2020 yılının ortalarında Citroen aynı zamanda C3, C5 Aircross, Berlingo ve C4 SpaceTourer modellerinde de özel versiyonu çıkartacak.

 

C3 Aircross C Serisi ile olduğu gibi C4 Cactus C Serisi de şık dış tasarımla fonksiyonel ve konforlu iç mekanı biraraya getiriyor. Özel versiyon Airbump ve sis lambalarında kırmızı detaylar getiren Anodized Deep Red Colored Pack ile hemen tanınabiliyor.

 

Donanım aynı zamanda ön kapılarda C Serisi logoları ve arkada karartılmış camları da içeriyor. Model ile birlikte beş kaporta rengi seçeneği sunuluyor: Polar White, White Pearlescent, Cumulus Grey, Platinum Grey ve Obsidian Black.

İç mekanda Citroen C4 Cactus C-Serisi gri konsol, beyaz dikişli ve kontrast kırmızı çizgili Advanced Comfort koltuklar, koltuklarda C Serisi logoları ve özel kırmızı dikişli siyah yer paspaslarıyla sunuluyor.

 

C4 Cactus C Serisi orta donanım seviyesi Feel’i temel alıyor, dolayısıyla iyi donanımlı bir model. Müşteriler elektrikli katlanabilir yan aynalar, yolcu koltuğu yükseklik ayarı, Citroen Connect Nav ve Citroen Connect Box Acil Durum ve Yardım Sistemi gibi özelliklerden faydalanıyor.

Citroen C4 Cactus C Serisi’ni üç güç aktarım seçeneğiyle sunuyor. Bunlardan birisi 1.2 litre PureTech turboşarjlı üç silindirli benzinli motor, diğerleir ise 1.6 litre BlueHdi dört silindirli turbo dizel motorlar. PureTech 110 S&S 6 vitesli manuel şanzıman giriş seviyesi model, bunu BlueHDi 100 S&S 6 vitesli manuel ve BlueHDi 120 S&S EAT6 takip ediyor.

C4 Cactus C Serisi Fransa’da bugünden itibaren siparişe açıldı. Fiyatlar benzinli versiyon için 21.350 euro’dan başlıyor.

Son Güncelleme : 03 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo