Yeni Kia Stonic Maxx ve Picanto Zest Özel Versiyonları Kia’ya Renk Katacak

Ototeknikveri     03 Ocak 2020 07:16

Kia’nın küçük otomobil serisi Picanto Zest ve Stonic Maxx modellerinin eklenmesiyle daha genç ve renkli hale geldi. Modeller sırasıyla 14.952 euro ve 22.522 euro fiyatla satılıyor.

Yeni Kia Stonic Maxx ve Picanto Zest Özel Versiyonları Kia’ya Renk Katacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Stonic Maxx yeni bir renk kombinasyonu sunuyor. Berrak beyaz kaporta rengine kırmızı tavan eşlik ediyor. Standart donanım arasında 17 inç alaşım jantlar ve arkada karartılmış camlar ve LED farlar dahil. İç mekanda suni deri döşeme, kapı kollarında saten krom detaylar, arka kamera ve multimedya sistemi bulunuyor.

 

Küçük crossover 118 hp gücündeki 1.0 litre T-Gdi benzinli motorla geliyor. Motora altı vitesli manuel şanzıman ya da opsiyonel yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman eşlik ediyor. Opsiyonel şanzıman 1182 euro fiyatla alınabiliyor.

Lime Light özel metalik boya ile gelen Picanto Zest, 15 inç alaşım jantlar, LED gündüz farları ve arka lambalar, ön sis lambaları ve arkada karartılmış camlarla sunuluyor. Otomobilde ayrıca suni deri döşeme ve gri dikişler, parlak siyah detaylar, 7 inç ekranlı multimedya sistemi, arka kamera, DAB radyo, Android Auto, Apple CarPlay ve başka pek çok özellik yer alıyor. Bu modelde 66 hp 1.0 litre benzinli motora beş vitesli manuel şanzıman eşlik ediyor.

 

Niro PHEV versiyonu da güncellendi ve “2” isimli donanım seviyesi eklendi. 35.772 euro fiyatlı model standart 16 inç alaşım jantlar, ısıtmalı ve elektrikli yan aynalar, LED sinyal lambaları, tavan rayları ve 1300 kg kapasiteli çekme paketiyle geliyor.

Suni deri döşeme, iki bölgeli klima kontrolü, otomatik kararan arka aynası, 8 inç multimedya sistemi ve DAB radyo, Apple CarPlay ve Android Auto diğer pek çok özellikle birlikte standart sunuluyor. Tüm Niro PHEV otomobiller şerit koruma asistanı, şerit takip asistanı, ileri çarpışma kaçınma asistanı, yokuş kalkış asistanı ve akıllı seyir kontrolü özelliklerine sahip.

Son Güncelleme : 03 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo