Volkswagen ID.3 Station Formunda da Çok İyi Görünüyor

Ototeknikveri     05 Ocak 2020 03:47

Volkswagen elektrikli otomobil planlarına hız kazandırdı ve ID serisinden pek çok modelinin iyi satış rakamlarına ulaşmasını bekliyor.

Volkswagen ID.3 Station Formunda da Çok İyi Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

ID ailesinden ilk model VW ID.3 hatchback, yanmalı motorlu Golf ile benzer boyutta ancak tamamen özgün bir tasarıma sahip. Bu otomobil sadece hatchback formunda satılacak ancak Kleber Silva otomobilin station olarak nasıl görüneceğini dijital çizimlerle yansıttı. Sonuç aslında oldukça şık ve etkileyici.

 

Otomobili yaratmak için Silva ID.3’ün tavanını uzattı ve yeni bir arka kısım tasarladı. Şık çizgiler VW Passat’ı eski ve sönük gösterecek kadar etkileyici. ID.3 Variant üretime geçirilse bizce hatchback versiyondan daha da iyi görünebilir.

Konsept iyi görünse de gerçekleşme ihtimali yok denecek kadar az. Yine Volkswagen’in bir elektrikli station yapma fikri günün birinde ortaya çıkabilir.

 

Geçtiğimiz günlerde Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Volkswagen dikkat çekici ID. Space Vizzion konseptini tanıttı. Bu konsept aslında ID. 3 modelinin station versiyonu gibiydi ancak daha büyüktü. Volkswagen’in MEB platformunu kullanan yedinci konsepti olan bu otomobil, ileride Avrupa ve Kuzey Amerika için bir üretim modeline dönüşecek.

 

Fuarda sergilenen konseptte arkaya monte edilmiş 275 hp elektrikli motor bulunuyordu. Ön aksa bir elektrikli motor daha eklenerek toplam güç çıkışı 355 hp’ye yükseltilebilir.

Son Güncelleme : 05 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo