Bugatti Yeni Bir Hiper Otomobil mi Hazırlıyor?

Ototeknikveri     07 Ocak 2020 09:24

Bugatti son bir kaç yıldır ikinci modelini hazırlamayı düşünüyordu. Yeni yayınlanan bir teaser yeni bir otomobilin gelmek üzere olduğunu gösteriyor.

Bugatti Yeni Bir Hiper Otomobil mi Hazırlıyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser’da karanlık arka planın önünde kamuflajlanmış, gizemli bir hiper otomobil var. Ön kısım kısmen görülebiliyorsa da karartılmış görsel tasarımı ele vermiyor. Otomobilde Chiron’dakinden farklı, ince ve dikey farlar ve sis lambası olabileceği anlaşılıyor.

 

Baktığımız Chiron temelli başka bir otomobil ya da tamamen yeni bir hiper otomobil olabilir. Şu notkada her şey mümkün görünüyor. Sadece söylentilerdeki crossover bu değil. Daha önce bir elektrikli Grand Tourer’le ilgili fısıltılar da dolaşıyordu ancak bu hala Volkswagen Grubu’ndan onay almadı ve muhtemelen yeni nesil ürün serisinin bir parçası olacak. Firmanın CEO’su Stephan Winkelmann 2019’un sonlarında yaptığı açıklamada Bugatti’nin elektrifikasyona direneceğini söylemişti.

 

La Voiture Noire’da olduğu gibi, yeni otomobilin bir koleksiyoncu için yapılmış özel bir iş olması da muhtemel. Chiron temelli, çok sınırlı sayıda üretilecek bir hiper otomobil de beklenebilir. Geçen yıl Bugatti Centodieci ile EB110’a saygı duruşunda bulunmuş, 1600 PS (1578 hp / 1176 kW) gücünde ve sadece 2.4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşan olağanüstü bir şey sunmuştu. Şimdilik bütün bunlar olasılıklardan ibaret ve Bugatti’nin bu kez ne hazırladığını önümüzdeki haftalarda anlayacağız.

Son Güncelleme : 07 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo