Çinli VW SMV’nin İç Mekanı Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     07 Ocak 2020 09:35

Volkswagen’in bugüne kadarki en büyük SUV’si, Çin’e özel SMV’nin iç mekanı casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Çinli VW SMV’nin İç Mekanı Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW SMV konsepti geçtiğimiz Nisan ayında Şangay’da tanıtılmıştı, şimdiyse üretime geçiriliyor. FAW – Volkswagen ortaklığından gelen model, VW Atlas’dan bile daha büyük.

 

Sadece Çin’de satılacak modelin iç mekan fotoğrafları düz dipli VW direksiyonu gösteriyor. Geniş SUV’de ayrıca tamamen dijital kontrol paneli ve multimedya fonksiyonları için geniş dokunmatik ekran bulunuyor.

İç mekandaki belki de en ilgi çekici özellik yüzer orta konsol. Geniş bir depolama alanı sunan konsolda kablosuz telefon şarjı özelliği de olabilir. Burada ayrıca vites geişleri için küçük bir düğme bulunuyor ve bu özellik VW Golf 8’e benziyor. Siyah deri ve Alcantara ya da yumuşak süet benzeri materyaller konsolda ve kapı panellerinde dikkat çekiyor.

Dış cephe konsept ile çok benzer. Yedi kişilik otomobilin temelinde MQB modüler mimarisi bulunuyor. Volkswagen’in 2.0 litre TSI motoru giriş seviyesinde sunulacak, daha üst versiyonlar ise 2.5 litre TSI VR6 EA390 motorla gelecek. Bu motor yedi vitesli DSG şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle gelecek. Motorun güç çıkışı 299 hp, tork değeriyse 499 Nm.

Son Güncelleme : 07 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo