2020 Nissan Micra, Qashqai ve X-Trail N-Tec Versiyonları Çıktı

Ototeknikveri     09 Ocak 2020 07:58

Nissan’ın Avrupa’daki ana modelleri Micra, Qashqai ve X-Trail şimdi gelişmiş tasarım ve ilave donanım ile göz dolduran N-Tec versiyonlarıyla geliyor.

2020 Nissan Micra, Qashqai ve X-Trail N-Tec Versiyonları Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu aydan itibaren sınırlı sayıda sunulacak yeni versiyonlar siyah dış cephe detaylarıyla şık bir görünüme sahip ve Nissan Intelligent Mobility gelişmiş sürüş teknolojisiyle donatıldı.

Qashqai N-Tec, 19 inç siyah alaşım jantlar, buzlu farlar, PVC/Alcantara iç mekan döşemesi, Android Auto ve Apple CarPlay destekli multimedya sistemi, Pro-Pilot yarı otonom sürüş ve Akıllı Park Asistanı gibi özelliklerle dikkat çekiyor.

Beş ya da yedi koltuk ve iki ya da dört çekişli sürüşle sunulan X-Trail N-Tec ise koyu krom V-motion ön panjur, yan ayna kapaklarında ve tavan raylarında parlak siyah detaylar, ayrıca 18 inç siyah alaşım jantlarla geliyor. Ayrıca metalik boya, kapı eşiği koruyucuları ve aydınlatmalı N-Tec logoları, Nissan Safety Shield paketi ve otomatik şanzımanlı araçlarda ProPilot sunuluyor.

Kompakt ve orta boy SUV modellere Micra N-Tec de katılıyor. Süper mini, Acenta donanım seviyesini temel alıyor ve benzer bir koyu renk teması, parlak siyah dış cephe detayları, 17 inç alaşım jantlar, ön sis lambaları ve arkada karartmalı camlarla geliyor.

NissanConnect multimedya sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay akıllı telefon entegrasyonu ile birlikte özellikler arasında. Micra N-Tec Akıllı Acil Fren sistemine de sahip, ayrıca arka park sensörleri özellikle dar park yerlerinde çok kolaylık sağlıyor.

Fiyatlandırma her piyasa için farklı belirlendi, dolayısıyla yerel Nissan web siteleri ve yerel bayiler tarafından ayrıca duyurulacak.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo