Sadece Japonya’ya Özel: Lexus NX Bronze Edition ve UX Blue Edition

Ototeknikveri     12 Ocak 2020 08:36

Lexus NX ve UX crossover modellerine iki özel versiyon kazandırdı. Her iki otomobil de 2020 Tokyo Auto Salon’da görücüye çıktı.

Sadece Japonya’ya Özel: Lexus NX Bronze Edition ve UX Blue Edition
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lexus NX Bronze Edition ve UX Blue Edition isimlerini benzersiz renklerinden alıyorlar. İki otomobil de şimdilik sadece Japonya piyasası için sunulacak.

 

NX Bronze Edition, NX 300 “I package” donanım seviyesini temel alıyor ve Sonic Titanium Metallic kaporta rengiyle, bronz renkte 18 inç alüminyum jantları birarada sunuyor. Diğer benzersiz dış cephe özellikleri arasında siyah ön panjur ve kaporta renginde tekerlek kemerleri bulunuyor.

 

İç mekanda, Lexus NX Bronze Edition yine bronz renginde detaylara sahip. Bu detaylar konsolda, kapı içlerinde, koltuklardaki dikişlerde, direksiyon simidinde, vites kolunda, orta konsolda, orta kol dayama kısmında karşımıza çıkıyor.

 

Bu özel versiyonda ayrıca kör nokta monitörü, arkadan geçen trafik uyarısı, park freni desteği, elektrikli açılabilir ve siyah yan aynalar, kapıda karşılama aydınlatması ve eller serbest bagaj kapağı bulunuyor. Lexus NX Bronze Edition ön çekişli sistemle 4.900.000 yen (44.690 $), dört çekişli sistemle ise 5.165.000 yen (47.110 $) fiyat etiketine sahip.

 

Lexus UX Blue Edition’a geldiğimizde, güneşte parlayan özel Celestial Blue kaporta boyası dikkat çekiyor. UX 200’ü temel alan özel versiyon, 17 inç metalik koyu gri alaşım jantlar, kobalt ve siyah iç mekan tasarım şeması, kontrast mavi konsol, siyah kumaş döşeli koltuklar ve koltuklarda beyaz dikişler, ayrıca Lexus logolu alüminyum eşik plakaları ile geliyor.

 

Standart özellikler arasında LED sis lambaları ve viraj lambaları, tavan rayları, eller serbest bagaj kapağı ve park freni de var. Lexus UX Blue Edition 4.050.000 yen (36.950 $) fiyat etiketiyle geliyor.

 

Son Güncelleme : 12 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo