Yeni UNI T Çin’in En İyi Crossover Modellerinden Birisi

Ototeknikveri     13 Ocak 2020 10:36

Çin’den yeni bir otomobil üreticisi daha çıktı, bu kez firmanın adı UNI.

Yeni UNI T Çin’in En İyi Crossover Modellerinden Birisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Car News China, UNI’nin Changan Automobile tarafından başlatılan bir marka olduğunu belirtti. Changan’ın Ford ile ortak girişimi bulunuyor. Kısa süre öncesine kadar bu ortak girişime PSA Grubu da dahildi.

 

UNI markası genç alıcıları etkilemek amacı taşıyan ilk modeli UNI T’yi hazırladı. Şık crossover model Nisan ayında Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Otomobilin uzunluğu 4515 mm, genişliği 1870 mm, aks mesafesi 2710 mm. Bu boyutlarla oldukça kompakt diyebileceğimiz model buna rağmen fotoğraflarda geniş alana sahip gibi görünüyor.

Crossover modelin tasarımına ön kısımda ilginç bir ön panjur ve turuncu detaylara sahip ince LED farlar hakim. Şık ve alçak tavan çizgisi parlak turuncu renkle daha da dikkat çekiyor. Crossover ayrıca önde gövdeye gömülü, arkada C sütunlarına yerleştirilmiş kapı kolları ile Honda HR-V ve Toyota C-HR modellerini andırıyor.

Otomobilin arka kısmı agresif arka lambalar, tavandan uzanan iki etkileyici rüzgarlık, dört egzoz çıkışı ve bir difüzör ile gerçekten iyi tasarlanmış.

Yeni model iki motor sçeeneğiyle sunulacak: 1.5 litre turbo ve 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli. Fiyatlarla ilgili henüz bilgi yok ancak çıkış tarihine yakın açıklanması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 13 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo