Nissan Elgrand’a Yeni “Highway Star Jet Black Urban Chrome” Versiyonu

Ototeknikveri     13 Ocak 2020 10:53

Nissan en büyük minivan modeline ismi oldukça uzun olan yeni bir versiyon ekledi. “Highway Star Jet Black Urban Chrome” 2020 Tokyo Auto Salon’da tanıtılacak.

Nissan Elgrand’a Yeni “Highway Star Jet Black Urban Chrome” Versiyonu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni versiyon 29 Ocak’tan itibaren piyasada olacak. Japonya piyasasına hakim kişiler Nissan’ın Şubat 2018’de de aynı isimde bir versiyonu kısa süre sunduğunu hatırlayacaktır.

 

Öyle görünüyor ki istek üzerine Nissan bu otomobili bu kez özel versiyon olarak sunmaya karar verdi. Büyük minivan tamamen siyah bir dış cephe, jet black ön panjur detayları, aynı renkte sis lambası çevresi ve 18 inç alüminyum jantlar ile geliyor.

İç mekanda taba rengi lüks deri koltuklar, kapı panellerinde taba rengi dikişler, konsolda ve kapı içlerinde ahşap yüzeyler, ayrıca çok fonksiyonlu direksiyon simidi dikkat çekiyor. Direksiyon siyah deri kaplı, taba rengi dikişler ve ahşap detaylara sahip. Lüks ambiyans ikinci sırada kaptan koltukları ve yerlerde kalın halı döşemeyle tamamlanıyor.

Donanım seviyesine göre, standart donanım NissanConnect navigasyon sistemi, Around View Monitor kamera sistemi ve arka koltuk eğlence sistemini de içeriyor. Araçta ayrıca sürücü tarafında tek dokunuşla açılan sürgülü kapılar ve elektrikli bagaj kapağı var.

Nissan Elgrand Highway Star Jet Black Urban Chrome için başlangıç fiyatı 4.373.600 yen (39.800 dolar). Giriş seviyesinde QR25DE 2.5 litre dört silindirli benzinli motor bulunuyor. Nissan ayrıca özel versiyonu 3.5 litre V6 motorla da sunuyor. Bu motorla fiyat 5.442.800 yen (49.535 dolar) oluyor. Her iki motor da CVT şanzıman ve opsiyonel dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor.

Elgrand, artık Kuzey Amerika’da sunulmayan Nissan Quest ile aynı temelleri paylaşıyor.

Son Güncelleme : 14 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo