2020 Seat Leon Arka Lambalarını Gösterdi

Ototeknikveri     14 Ocak 2020 08:47

Dördüncü nesil Leon’un tanıtımına sadece iki hafta kala, Seat otomobilden bir teaser daha yayınladı. Bu kez yeni modelin arka kısmını görüyoruz.

2020 Seat Leon Arka Lambalarını Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Leon LED farlar ve onları birleştiren bir ışık şeridiyle geliyor. Bagaj kapağının ortasında Seat ve Leon logoları, ayrıca sağda FR logosu göze çarpıyor.

 

Yeni Volkswagen Golf ve Skoda Octavia ile aynı platformu kullanan Leon benzinli ve dizel mtoor seçeneklerine sahip olacak. Cupra versiyonu için plug-in hibrit seçeneği de sunulacak ve bu Octavia RS ile hatta belki Golf GTI ile paylaşılacak. Sistemde 1.4 litre turboşarjlı benzinli motor ve elektrikli motor birarada bulunuyor. Bunlar toplam 242 hp (245 PS) güç çıkışı sunuyor. En üst donanım seviyesi Seat Leon’da 200 PS (197 hp) civarı güç çıkışı olması bekleniyor.

Cupra yeni Golf R ile aynı motoru paylaşacak daha da güçlü bir versiyon üzerinde de çalışıyor. Bu modelin 300 PS (296 hp) civarı güç çıkışına ve dört çekişli sürüş sistemine sahip olması bekleniyor. Bu donanımla otomobil 5 saniyeden kısa sürede 100 km/s hıza çıkabilir.

Son Güncelleme : 14 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo