Maserati’den Quattroporte, Levante ve Ghibli İçin Yeni Royale Serisi

Ototeknikveri     14 Ocak 2020 09:24

Maserati sınırlı sayıda üretilecek yeni Royale versiyonlarını Quattroporte, Levante ve Ghibli modelleri için duyurdu. Yeni versiyonlar sadece 51 adet üretilen 1986 Quattroporte Royale modeline saygı duruşunda bulunuyor.

Maserati’den Quattroporte, Levante ve Ghibli İçin Yeni Royale Serisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeniden canlandırılan özel versiyon her bir model için 100 adet üretilecek. V6 motorlu versiyonlar 275 hp 3.0 litre dizel ya da 350 hp ve 430 hp 3.0 litre V6 benzinli gibi seçeneklere sahip olacak.

 

Müşteriler iki özgün renk seçeneğiyle karşılaşacak: Blu Royale ve Verde Royale. Levante Royale aynı zamanda 21 inç Anteo antrasit alaşım jantlar ile geliyor. Quattroporte ve Ghibli Royale versiyonları ise 21 inç Titanium antrasit jantlar ile sunuluyor. Tüm modeller gümüş fren kaliperlerine sahip.

Yeni Maserati Royale modelleri GranLusso donanım seviyesini temel alıyor. Otomobilde Zegna Pelletessuta ya da iki renkli Pieno Fiore deri döşeme seçenekleri sunuluyor. Diğer dikkat çeken iç mekan özellikleri arasında her otomobilde seri numarasını gösteren özel plaket, lüks Bowers & Wilkins ses sistemi, elektrikli tavan penceresi ve karartılmış camlar bulunuyor. Ayrıca Levante için Metal Net, Ghibli için Ebony, Quattroporte için Black Piano parlak yüzeyler dikkat çekiyor.

Üç Maserati Royale modeli de standart olarak Cold Weather (soğuk hava), Premium ve Driving Assistance Plus (sürüş yardım sistemleri) paketlerini içeriyor. Bunlara 8.4 inç Maserati Touch Control Plus multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto desteği de eşlik ediyor.

Otomobillerin ilk teslimatlarının Mart ayında başlaması bekleniyor. Sadece 100 adet ile kısıtlı olacak siparişler için fiyatlar İngiltere’de Ghibli için 78.900 sterlin, Levante için 85.300 sterlin, Quattroporte için 103.150 sterlin’den başlayacak.

Son Güncelleme : 14 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo