2021 Hyundai Tucson Üretime Hazır Görünüyor

Ototeknikveri     15 Ocak 2020 09:24

Yeni modellerin test aşaması ilerledikçe otomobil üreticileri genellikle kamuflajı parça parça kaldırmaya başlar. Hyundai ise bu aşamada yeni nesil Tucson’ın kamuflajını artırmaya karar vermiş. Kompakt SUV soğuk hava testlerinde görüntülendi ve üretime hazır olduğu anlaşılıyor.

2021 Hyundai Tucson Üretime Hazır Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önceki casus fotoğraflardan da bildiğimiz gibi, yeni nesil öncekinden pek çok açıdan farklı olacak. Daha iddialı bir ön panjur, ince farlar ve güçlü çizgi ve kırışıklıklar ilk dikkat çeken değişiklikler arasında. Firmanın tasarım yöneticisi Sangyup Lee’ye göre yeni özellikler markanın hayranlarını çok heyecanlandıracak.

Henüz iç mekan görüntüleriyle karşılaşmadık ancak yeniden tasarlanmış bir konsol, yeni döşeme ve yeni teknoloji özellikleri bekleniyor. Üst donanım seviyelerinde ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, deri döşeme ve uydu navigasyon gibi özellikler de bulunacak.

2021 Hyundai Tucson her piyasa için farklı motor seçenekleriyle 2020 yılı sona ermeden sunulacak. Avrupa’da 1.6 litre GDI dört silindirli motor, 1.6 litre T-GDI turbo dört silindirli motor, bir dizel motor ve yeni Sonata’dan alınacak hibrit sistemin sunulması bekleniyor. Dört çekişli sürüş bazı donanım seviyelerinde opsiyonel olarak sunulacak.

Son Güncelleme : 15 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo