2020 Skoda Kamiq Scoutline Bu Yaz Geliyor

Ototeknikveri     15 Ocak 2020 10:53

Kamiq Skoda’nın Scoutline versiyonunu alan ilk crossover modeli oldu. Yeni versiyon Haziran ayından itibaren standart modele ve Monte Carlo versiyonuna katılacak.

2020 Skoda Kamiq Scoutline Bu Yaz Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çok çeşitli kaporta renkleriyle sunulan otomobil mat siyah tekerlek kemerleri, gümüş detaylar, gövde altı koruması, ön rüzgarlık ve arka difüzör gibi görsel yenilikler içeriyor. Ayrıca karartılmış yan pencereler ve krom çerçeveler, full LED arka lambalar, modele özel logolar, 17 inç Braga alaşım jantlar ya da opsiyonel 18 inç antrasit Crater jantlar dikkat çeken özellikler arasında.

 

Henüz iç mekandan fotoğraf yayınlanmadı ancak Çek otomobil üreticisi içeride ahşap görünümlü yüzeyler gibi lüks dekoratif özellikler olduğunu belirtiyor. Bunları krom stili havalandırmalar, alüminyum pedallar, yükseklik ayarlı koltuklar, özel kumaş ya da mikrofiber döşeme, deri kaplama direksiyon simidi, el freni ve vites kolu tamamlıyor. Beyaz, kırmızı ve turuncu LED ambiyans aydınlatması, LED okuma ışıkları ve opsiyonel siyah tavan döşemesi de iç mekanda sunuluyor.

Kamiq Scoutline üç benzinli, bir dizel ve bir CNG (sıkıştırılmış doğalgaz) motor seçeneğiyle gelecek. Bunların güç çıkışları 90 PS (89 hp) ve 150 PS (148 hp) arasında değişiyor. Diğer detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak. Yeni model Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 15 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo